Всеки женен мъж поне веднъж се замисля за изневяра. Опитни

...
Всеки женен мъж поне веднъж се замисля за изневяра. Опитни
Коментари Харесай

Какво да направите, ако съпругът ви ви изневерява

Всеки женен мъж най-малко един път се замисля за невярност. Опитни психолози споделят, че даже мисълта за невярност въздейства на държанието.

Жена, която разбере, че брачният партньор ѝ се среща скрито с любовницата си, не е за завиждане. Емоциите, които завладяват излъган човек, го принуждават да подхваща недомислени дейности, тъй че е значимо да знаете авансово по какъв начин да се държите в такава обстановка и какво да вършиме, в случай че брачният партньор ви изневерява и лъже.

Първо се успокойте и се пробвайте да овладеете страстите си.

Не е елементарно, само че е належащо да положите старания върху себе си. Психолозите предлагат да започнете да действате тъкмо с усмиряване на нервите. Пийте билков чай и валериана, отидете на разходка. Можете да пропуснете този параграф, в случай че погледнете прагматично на живота и разберете, че човек, който ви мами толкоз безочливо, не си коства нервите ви. Какво да извършите, в случай че брачният партньор ви ви изневерява и лъже? Според препоръките на психолозите най-добре е да се концентрирате върху това по какъв начин да се абстрахирате от казуса колкото е допустимо повече. Докато мозъкът поеме страстите.

Когато лъжите на брачна половинка ви изплуват на повърхността, най-вероятно незабавно ще ви хрумне мисълта за бракоразвод. И това е заслужено.

Задайте си 3 въпроса, преди да вземете такова значимо решение:

1. Имате ли къде да отидете?

2. Ще съумеете ли сами да отглеждате децата?

3. Твърдо ли сте убеден/а в решението и нямате и сянка на подозрение по отношение на неговата точност?

Дали отговорът е да във всички случаи? Тогава е по-добре да вземете решение за бракоразвод. Ако имате деца, бъдете подготвени за наложителен развой, делене на имуществото и в случай че е належащо, искане за прехрана. 

Когато решавате за бракоразвод, осъзнайте със 100% сигурност, че сте подготвени за такава съществена смяна в живота и не действайте импулсивно от насъбраните страсти.
Психолог разкри по какъв начин се разпознава изневярата и разбуни духовете в мрежата
Американски психолог описа за един от главните признаци на невярност в една връзка и провокира дискусия в мрежата, оповестява Daily Mi...
Прочети повече
Какво да извършите, в случай че решите да останете със брачна половинка си?

За да извършите избор в интерес на това да продължите да живеете дружно, би трябвало да имате основателни аргументи: няма къде да отидете, нито пари за развъждане на деца, боязън и отвращение да бъдете оставени сами. Ако сте се вкарали в такава обстановка, рационално решение би било да се преструвате, че не знаете за измяната и да прекарате идващите месеци в справяне с пари и жилищни въпроси. 

Говорете със брачна половинка си за изневярата

Най-нравствено сложният метод е да започнете прям диалог и да кажете на брачна половинка си какво знаете за неговата невярност. Този диалог може да докара до две последици: разкаянието на брачна половинка или непризнаването, че е сбъркал. От вас зависи да решите какво да вършиме по-нататък. Ако сте подготвени да му дадете късмет, направете го, само че бъдете подготвени да ви излъгват всеки миг. Често е по-добре да забравите този човек и да продължите напред, тъй като 95% от браковете след невярност се разпадат в границите на първите 6-12 месеца. Сигурен ли си, че твоят ще е в тези 5% % на оживелите?

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР