Всеки изход на известни личности привлича хиляди гледки, така че

...
Всеки изход на известни личности привлича хиляди гледки, така че
Коментари Харесай

10 трика за красота на знаменитости, за които само стилистите са знаели. И сега те са достъпни и за нас

Всеки излаз на известни персони притегля хиляди гледки, тъй че е значимо обществените хора постоянно да са на върха. Известните хубавици имат дребни трикове в този случай: някои нанасят сенки върху скалпа, с цел да наподобяват косите им по-плътни, други контурират цялото тяло.

Ние сме изброили 10 елементарни и непредвидени лайф хакове, които са еднообразно потребни както за звезди, по този начин и за елементарни дами.

1. Самозалепваща лента за рисковано деколте

Благодарение на Ким Кардашиян целият свят научи, че от време на време, неспособни да облекат долни дрехи под рокля, звездите залепват двустранно тиксо по телата си. Въпреки това, тиксото постоянно се употребява за задържане на рокля с надълбоко деколте. Например, тъкмо това направи Бионсе.

2. Почиства против за петна от пот по облеклата

За да предпазят клиентите си от такова разстройване, стилистите на звездите слагат салфетки в ръкавите на рокли, които могат да се сменят съгласно потребностите, а също по този начин заобикалят тъкани и стилове, върху които петна са най-забележими.

Разбира се, това не оказва помощ изцяло да се отървем от казуса, а някои известни персони са прибегнали до фрапантни ограничения. Факт е, че лекарството понижава интензивността на потните жлези. Разбира се, тази процедура не е панацея и преди да вземете решение за нея, би трябвало да се консултирате с доктор.

3. Желе с резултат на пот за влажен грим

За мокро зарево гримьорът Ким Кардашиян нанася транспарантно желе върху елементарен хайлайтър, който гримьорите нормално употребяват, с цел да симулират потта.

4. Перуки в цвят на косата

Честото боядисване и промяната на прическите оказват огромно въздействие върху качеството на косата. За да не наранят още веднъж личната си коса, известните персони от време на време носят перуки. Нито певицата Лейди Гага, нито супермоделът Тайра Банкс виждат нещо срамно в това. И за какво тогава да се срамим?

5. Контуриране на краката

Стилистката Марая Кери и Блейк Лайвли обрисуват откритите елементи на тялото на своите клиенти, в случай че е належащо. За да наподобява краката му по-тънки, той нанася тъмна основа върху вътрешната част на бедрата и акценти под формата на акценти с хайлайтър.

6. Сенки за очи

Марая Кери ползва грим освен върху лицето, само че и върху скалпа. Според стилиста на певицата, с помощта на този трик, косата наподобява по-плътна, а прическата е обемна.

7. Контролна фотосесия

Преди да изпратят звезди на събитието, стилистите ги снимат 2 пъти: първо при обикновено осветяване, по-късно при ярка мълния. Този трик оказва помощ да се разбере какъв брой транспарантна е материята на тоалета и дали бельото е вярно подбрано.

8. Четка за зъби за съвършено разбъркване на основи


За да реализира съвършения загар и да избегне подлите следи от декор дьо загар по челото, Марго Роби деликатно смесва продукта по линията на косата. За да извършите това, можете да употребявате четка за вежди или елементарна четка за зъби.

9. Фон дьо загар за безукорен звук на кожата на краката

На Кристин Хендрикс се оказва помощ да реализира съвършена порцеланова кожа с бюджетна основа, която тя ползва върху цялото тяло, смесвайки с елементарен лосион. Евтино и радостно, несъмнено ще опитаме и ние.

10. Бельо за намаляване в цвета на облеклата

Противно на общоприетото разбиране, фигурно облекло се носи освен, с цел да сътвори безукорен контур. Благодарение на него можете да избегнете разтъркване на бедрата в горещо време. Поради тази причина стилистите постоянно убеждават даже звезди с идеални форми да носят долни дрехи за намаляване, които, наподобява, просто нямат потребност от него.

На кой от тези препоръки бихте желали да се вслушате? Може би някои от тях ви се костват прекомерно странни?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР