Всеки иска стройна и привлекателна фигура. През летните месеци сякаш

...
Всеки иска стройна и привлекателна фигура. През летните месеци сякаш
Коментари Харесай

Всички полудяха по „Медената диета“, която прави чудеса

Всеки желае стройна и привлекателна фигура. През летните месеци като че ли това предпочитание се ускорява стремително. Мнозина от нас търсят ударни диети, с които да смъкват някое килце бързо.

Но какво вършим, в случай че апетитът за сладки неща не ни напуща и по този начин обричаме всяка диета на неуспех? Е, не се тормозете! От jenata.blitz.bg откриха решението.

Всички се влюбиха в Скандинавската диета, която прави чудеса (СНИМКИ)

То се назовава „ Медена диета “. Сега тя е цялостен шлагер и всички полудяха по нея и резултатите, които реализират, спазвайки я.



Основният смисъл на диетата с мед, която лекар Майк Макин измисли, е да се пие преди лягане чаша топла вода, с която има една супена лъжица мед.

През деня диетологът също предлага да се размени елементарната захар с мед (например в чая). Така в организма се започват специфични метаболитни процеси, които ни оказват помощ да изгаряме мазнините сами.

„ Диетата на Буда “ или 6 правила от най-стария и потвърден способ за намаляване

Най-важното е, че по този начин апетитът ни за сладки неща ще изчезне от единствено себе си.

„ Дори и здравословните храни с ниска захар, по този начин или другояче, постоянно са пренаситени с тях. Това значи, че равнището на захарта в кръвта ни през целия ден ще е на най-много.

Опитвайки се да се освободи от пренатоварването с глюкоза, тялото освобождава хормона инсулин в кръвообращението, който филтрира кръвната захар и я дестилира в мазнини “, споделя диетологът Майк Макинес.



Но плюсът на „ Медената диета “ е, че с нея може да сваляте по към кг и половина на месец, а по какъв начин става това ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР