Всеки иска да се чувства жив, да му е интересно,

...
Всеки иска да се чувства жив, да му е интересно,
Коментари Харесай

Женско помагало: Оставете го да си хване любовница

Всеки желае да се усеща жив, да му е забавно, да има пристрастеност. А пристрастеност има, когато има нещо ново. Дори и доста да обичаме да хапваме пиле със зеле, в случай че участва в менюто ни всеки ден, то ни омръзва. Така е и в партньорските връзки.
Според психолозите, когато мъжът обича една жена, той се усеща виновен за нея и е податлив към моногамия. Това, което от време на време го води към невярност, е стремежът на мъжката природа към нещо ново и непознато. Това не значи, че търси нова жена, той търси просто боязън и страст. Изневерява, когато потребностите му не са задоволени. В момента, в който брачната половинка му стартира да задоволява всички негови потребности, той може да приключи другата връзка. Въпросът е по какъв начин да разбере от какво се нуждае той? Вярвала е, че го познава идеално, само че аферата му е раздрусала тази нейна убеденост.
Твърдят, че дамата нормално прости изневярата, тъй като търси виновността в себе си, в подозренията си, че може би не му е дала задоволително. След изневярата тя стартира да му дава всичко в по-големи количества, с цел да го завоюва още веднъж. Така че в най-хубавия случай става по този начин, че любовницата се трансформира в катализатор за възстановяване на връзката. Съветът на фамилните психолози към дамите е да разнообразяват половите си прекарвания у дома, като за това има доста и разнообразни способи. Разнообразието в любовните игри усилва чувствата в секса и за двамата. Грешка е да възприемаме колегата си като даденост и да сътворяваме у него чувството, че ни има. Любовницата има значим коз – тя проектира у мъжа неустановеност и тъкмо това му основава интерес. Той знае, че не е негова и постоянно може да го напусне.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР