Всеки иска да притежава висококачествен телевизор вкъщи, който да ни

...
Всеки иска да притежава висококачествен телевизор вкъщи, който да ни
Коментари Харесай

Новият 4K OLED супер тънък телевизор на Philips е прекрасното допълнение за всеки дом

Всеки желае да има първокачествен тв приемник у дома, който да ни предлага ясна картина, бистър тон, персонализирано прекарване и всичко това на налична цена. Е, това към този момент е допустимо със особено създадения да предлага всички тези улеснения тв приемник 55POS9002 на Philips.

Второто потомство OLED тв приемник на Philips справедливо получи неотдавна едни от най-престижните награди – оценката за дизайн Red Dot и огромната премия от EISA. Европейската асоциация за картина и тон отличи 55POS9002 с премията за най-хубав избор за OLED тв приемник за 2017-2018 година Това значи, че продуктът се е потвърдил като най-хубавия представител на салдото сред предлагани функционалности и пазарна цена.

Нещото, което отличава 55POS9002 от останалите съперници на пазара, е чисто новият процесор P5, който се грижи за по-добрата обработка на картината. Цветовете са доста по-пъстри, черните тонове по-дълбоки, а бялото е доста по-ярко. Това способства за плавните, само че в същото време внезапни като бръснач изображения. Благодарение на мощния нов процесор е реализирано 50% усъвършенстване в цялостното качество на картината и гледането на обичан филм или състезателен мач в никакъв случай няма да е същото, както преди.

Това, което още повече ще промени метода, по който гледаме телевизия, е технологията Ambilight. Тази функционалност, която излъчва мека светлина, наподобяваща пъстър ореол към двете или трите страни на тв приемника, внася необикновен уют и топлота в дома. Цветовете и настроението от това, което гледаме, се придвижват и в стаята, предлагайки изцяло потребителско прекарване. От тази функционалност има най-голяма изгода, когато се настаним пред тв приемника вечер, пуснем обичаното си предаване или филм и понижим осветлението в стаята. По този метод щадим очите си, защото яркостта на екрана няма да се откроява толкоз внезапно на фона на тъмната стая.

Ако не можем да намерим уместно наличие за гледане по някой от телевизионните канали, постоянно може да използваме Гугъл Play магазина, който се намира в менюто на смарт тв приемника, и да свалим приложението на Netflix. Там ще открием голям набор от филми, сериали и документални поредици, подобаващи за феновете на всеки един род. В приложението има излъчвания, маркирани със специфичен стикер Netflix Recommended TV за Smart TV. Това значи, че филмът или предаването са минали през развой на оценяване, който ги класира на най-високо място по качество на картината и звука, и като най-подходящи за оптимално потребителско преживяване.

Всички тези екстри и заслужената премия от EISA несъмнено слагат 55POS9002 на едно от челните места за най-желани тв приемници на годината. Това несъмнено няма да е последното, което ще чуваме за този необикновен модел. Функциите му са още повече и по-впечатляващи онлайн, и несъмнено си заслужава да обзаведем дома си с него.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР