Всеки иска да има модерен и бърз смартфон, но не

...
Всеки иска да има модерен и бърз смартфон, но не
Коментари Харесай

Четири причини да изберем А1 Alpha 20 или A1 Alpha 20+

Всеки желае да има съвременен и бърз смарт телефон, само че не всеки е подготвен да отдели цената, която е присъща на флагманите на известните марки. За потребителите, които се концентрират върху салдото сред качество и цена, А1 предлага извънредно налична опция в лицето на A1 Alpha 20 и A1 Alpha 20+. Те са най-новите модели от серията Alpha и са от третото потомство устройства с марката на А1. Също като своите прародители от предходните две години A1 Alpha 20 и A1 Alpha 20+ комбинират положителни характерности, грациозен дизайн и рационална цена. Смартфоните оферират огромен потенциал за предпазване на файлове и страхотна камера с изкуствен интелект за съвършени фотоси.

1. Добри механически характерности и грациозен дизайн

A1 Alpha 20 има огромен 6.22-инчов екран с HD+ резолюция, което подсигурява чудесно качество на изображението. При този модел изрязването към предната камера е минимално, с цел да се резервира елегантния дизайн на устройството. Освен с функционалности за лицево различаване и датчик за пръстови отпечатъци, ситуиран на гърба, A1 Alpha 20 разполага и с енергоефективен осемядрен процесор, с който геймингът и възпроизвеждането на HD фото и видео наличие се случват без проблем.

A1 Alpha 20+ е с 6.53-инчов FHD+ LTPS екран и селфи камера, дискретно вградена в екрана, посредством минималистично изрязан кръговиден разрез. Смартфонът предлага на потребителите и функционалностите за мрачен режим и режим за четене, които автоматизирано контролират яркостта и цвета на екрана, с цел да не натоварват очите. Подобно на A1 Alpha 20, A1 Alpha 20+ също предлага бърз процесор и биометрична сигурност със датчик за пръстови отпечатъци и лицево различаване.

И двата смарт телефона разполагат с издръжлива батерия с функционалност за мъдро ръководство на потреблението на сила. Това разрешава да се отдадете на часове диалози, игри и сърфиране в мрежата, а вградената памет от 128 GB ще събере всичките ви обичани файлове и приложения.

2. Тройна или четворна камера с изкуствен интелект

Почитателите на мобилната снимка могат да се възползват от функционалностите на камерата с изкуствен интелект, която прави детайлни фотоси при разнообразни равнища на осветеност с помощта на 48 MP главен датчик. При A1 Alpha 20 камерата е тройна, а A1 Alpha 20+ разполага с цели четири. Изкуственият разсъдък разпознава 22 типа подиуми и автоматизирано контролира настройките, с цел да реализира допустимо най-хубавата фотография във всяка обстановка. Технологията за сливане на 4 мегапиксела в един прави фотосите и клипчетата, снимани при ниска осветеност, доста по-ясни. С 2-мегапикселовия датчик с макро бленда на A1 Alpha 20 можете да снимате дребни предмети в режим макро, а широкоъгълният датчик разрешава фотоси с обсег до 115º при A1 Alpha 20 и до 120° фотоси и видео с A1 Alpha 20+. Plus версията предлага също и портретен режим и режим „ боке “ за явен обект на напред във времето и мъгляв декор, а 16-мегапикселовата селфи камера подсигурява съвършената профилна фотография за обществените мрежи.

3. Нов смарт телефон с безвъзмездни екстри – допустимо е

Сред преимуществата, които А1 предлага на своите клиенти, е опцията за спомагателна сигурност за всички, закупили Alpha смарт устройство. За разлика от другите модели, при които общоприетата гаранция е единствено 2 години, всеки консуматор на Alpha 20 или Alpha 20+ получава удължена гаранция от цели 36 месеца.

Като бонус към покупката са включени и предпазен калъф и портативна батерия с потенциал 5 000 mAh, които обезпечават спокойствието, че смарт телефонът ще бъде постоянно с вас и подготвен за работа, без значение от обстановката.

4. Смартфони с идея

A1 Alpha 20 и A1 Alpha 20+ впечатляват освен с елегантна визия, чудесно показване и рационална цена, само че и с обстоятелството, че са смарт телефони с идея. За всяка продажба на смарт телефон от серията, A1 Group ще подарява по 1 евро на интернационалната организация на Червения кръст за битка с Covid-19. Това е следващата стъпка, която телекомът подхваща в посока справяне с пандемията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР