Всеки иска да е факир в кухнята. И тук не

...
Всеки иска да е факир в кухнята. И тук не
Коментари Харесай

Майка ми пере кърпите за ръце в микровълновата! Първо реших, че е луда, но после...

Всеки желае да е факир в кухнята. И тук не приказваме единствено за готварските умения, а и за това ловко да почистим след себе си.

Цял живот сте чистили микровълновата си неверно

Трябва обаче да признаем, че след готварската печка микровълновата е вторият най-използван кухненски апарат (е, и хладилникът заема водещо място). Именно поради това преди време от jenata.blitz.bg споделиха вест за микровълновата и храните, които ще трансформират живота на всички . Освен това се оказа, че има куп артикули, които за нищо на света не би трябвало да топлим в нея .

Но в този момент читателка на jenata.blitz.bg показа шокираща история, обвързвана с майка й, кърпите за ръце, прането и микровълновата.

„ На какви ли не странни неща може да се нагледа човек. Но когато видях, че майка ми пере кърпите си за ръце в микровълновата й взех решение, че е луда “, това споделя читателка на jenata.blitz.bg , която изпрати писмо на Facebook страницата на jenata.blitz.bg , където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки.

Жената добавя, че въпреки всичко е решила да тества този чудноват метод, само че щом го е направила онемяла от резултата.

Защо би трябвало да перете кърпите за ръце в микровълновата, по какъв начин става това и какъв е крайният резултат ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР