Всеки иска да бъде богат и успешен човек, но малко

...
Всеки иска да бъде богат и успешен човек, но малко
Коментари Харесай

Чистете добре тези 4 места в дома, за да имате пари СНИМКИ

Всеки желае да бъде богат и сполучлив човек, само че малко хора знаят, че това изисква освен да се трудим доста, само че и подобаваща атмосфера у дома. Не друго, ами се оказа,че има четири места вкъщи, които предвещават това дали ще имаме или не пари.

Експертите разясняват да внимаваме с тях, защото те може да се трансфорат във финансови дупки и да източат бюджета ни.

Ето кои са четирите места вкъщи, които би трябвало да се поддържаме чисти, тъй че парите постоянно да текат към нас:

Мивката

Мръсна и ръждясала мивка в кухнята (и банята) е главното място за негативизъм в къщата. Капещ кран или теч демонстрира, че вашите финанси изтичат дружно с водата. Не забравяйте, че водата е един от най-мощните проводници на сила. Ако тя избяга излишно от вкъщи, не трябва да очаквате финансово благоденствие в близко бъдеще.

Коридорът

Мръсните или просто разпръснати обувки също не предвещават нищо положително за вас. На крайници си и обувките внасяте доста отрицателна сила в къщата. Обувките би трябвало да се почистват неотложно щом прекрачим прага. Купчина разхвърляни обувки символизират хаоса и демонстрират, че не се интересувате от личното си бъдеще. Знайте, че парите обичат реда. Подредете коридора и подредете всички обувки по рафтовете, с цел да си гарантирате финансово благоденствие!

Леглото

Добре е завивките в леглото да са от лен без дупки или пролуки. Изберете деликатно цвета на спалния комплект: черно и алено блокират паричния поток, до момента в който зелено и синьо, в противен случай –  привличат го. Дребните монети не би трябвало да лежат на нощните шкафчета и шкафове покрай леглото.

Банята

В банята се ползва същият принцип, както в кухнята и коридора: крановете не би трябвало да текат и мръсните неща не би трябвало да лежат на пода. Отървете се от плесента в точния момент, в случай че тя стартира да се появява по стените и в ъглите. Мухълът събира негативна сила обрича притежателя й на финансови неуспехи! / jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР