Всеки има в живота си хора, които почти никога не

...
Всеки има в живота си хора, които почти никога не
Коментари Харесай

4-те зодии, които НЕ чувстват нищо

Всеки има в живота си хора, които съвсем в никакъв случай не споделят възприятията си. Те даже съвсем постоянно лъжат и премълчават истината, крият от близките, когато не се усещат добре и се държат като че ли всичко е наред, когато не е. Доста постоянно, колкото и съкрушени да са, споделят че са добре. Това се дължи на доста аргументи - боязън да не бъдат засегнати или неразбрани, боязън от уязвимостта, поддаването на отрицателните мисли.
Това много постоянно им основава проблеми и в другарските им взаимоотношения, и във връзките им, тъй като хората към тях не съумяват да ги схванат и да ги накарат да се провиснал. Зодиакалния знак под който са родени, оказва голямо въздействие. Ето за какво някои зодии са приказливи, откровени и постоянно споделят по какъв начин се усещат, а други са по-мълчаливи и мъчно можеш да схванеш същинските им страсти.

Дева
Те непрекъснато подлагат на критика външния си тип и този на близките, само че в никакъв случай не споделят мнението си с тях. Срамежливи са и рядко биха заговорили някого просто ей по този начин. Нужно им е доста време да се провиснал пред нови хора и да се почувстват в свои води. Не съумяват да приказват за страстите си, тъй като не са задоволително решителни. Те са практични и постоянно премислят нещата, с цел да са сигурни в дейностите си. Трудно основават нови другарства.
3-те зодии, които ненавиждат себе си
Везни
Те обичат да са обградени от хора, които ги харесват. Искат да имат доста другари и мъчно одобряват обстоятелството, че не харесват на някого. Точно заради тази причина в никакъв случай не биха изказали мнението си за даден човек или обстановка, единствено тъй като не им подхожда по някакъв метод. Не обичат да се конфронтират с близките и заобикалят всевъзможни разногласия. Везните таят всичко в себе си и дълго съжаляват, че не изричат мнението си на време.
ДРУГИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР