Всеки има в гардероба си няколко любими дрехи, с които

...
Всеки има в гардероба си няколко любими дрехи, с които
Коментари Харесай

Меркел носи една и съща туника повече от 20 години

Всеки има в дрешника си няколко обичани облекла, с които не може да се раздели... Някои от тях пазим с години, просто тъй като ни стоят добре, а други - тъй като имат сантиментална стойност и са свързани с избран прекрасен миг от предишното, който сме изживели, носейки ги.

Германският канцлер Ангела Меркел също има подобен тоалет, който понякога смъква от закачалката и облича за разнообразни мотиви. Става въпрос за шарена сатенена туника, наподобяваща кимоно, която е купила преди повече от 20 години.

Светлосинята дреха с 3/4 необятни ръкави и с десен от начупени цикламени и виолетови ленти, както и жълти ромбове, Меркел поставя за първи път на публично събитие през 2002 година, въпреки съгласно "Дойче веле " да е закупена преди този момент. Тогава се появява с нея на музикалния фестивал "Вагнер " в немския град Байройт. По-късно още веднъж взема решение да я облече през 2008 и 2017 година, като единствено преди дни отново се стопира на същия тоалет.

Още през 2014 година немският таблоид "Build " вижда повторението на облеклото и написа цяла публикация, която носи заглавието "Нашият канцлер остава правилен на себе си ". В нея медията изяснява, че за разлика от множеството известни персони, които заемат тоалети от дизайнери, Меркел купува облеклата си сама, по тази причина неведнъж се появява облечена по един и същи метод.

Тогава вестникът даже дефинира туниката на Ангела като знак на немската деловитост, а в друга публикация закачливо се прецизира, че дрехата е на задоволително години, с цел да може "сама да си купи бира ". Извън кръга на шегата, жителите на Германия адмирират канцлера за нейната постоянност.

А повторението на тоалети не е непознато за никого, даже и за холивудските звезди. Понякога те даже се появяват на събития в облекла, обличани от други известни персони.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР