Всеки има своята си доза самочувствие. Къде оправдано, къде уплътнено,

...
Всеки има своята си доза самочувствие. Къде оправдано, къде уплътнено,
Коментари Харесай

6 знака, че сте добри в секса

Всеки има своята си доза самочувствие. Къде целесъобразно, къде уплътнено, къде подплатено. Понякога обаче много се объркваме в вярното чувство за нас, написа Флагман.бг. Това не подминава и територията на леглото. Как да разберете дали в действителност сте положителни в него?
Умеете да танцувате
Не става дума да сте гъвкави и толкоз положителни в денс придвижванията като Джъстин Тимбърлейк, само че сигурно по ви бива в леглото, в случай че не стоите залепени до стената, до момента в който другите към вас кършат снаги на това или това парче. След като музикалните ритми не ви подкарват да вием снага, то най-вероятно тазът и бедрата ви няма да знаят по какъв начин да танцуват в тишината на спалнята.
Нямате подозрения в сексуалността си
Ако имате задоволително положително отношение към себе си и се харесвате, без да изпадате в нарцистични крайности, то тогава надали бихте могли да бъдете смутени от това, че понякога обличате по-мъжествени облекла, или че се споделяте с господа, които не се опасяват да поканят в дрешника си розовите ризи. Но в случай че сте обезпокоени какво ще кажат близките за вас и вашите полови желания и мечти, то тогава прекомерно евентуално ласките да не са ви първа буря.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР