Всеки има свой собствен начин на поведение в леглото, но

...
Всеки има свой собствен начин на поведение в леглото, но
Коментари Харесай

8-ми март е! Грешките, които мъжете допускат по време на секс

Всеки има собствен личен метод на държание в леглото, само че някои привички диктуват недоволствата, които мъжете имат от дамите, и назад. Вижте някои от грешките, които мъжете позволяват по време на секс, и какво множеството дами желаят обезверено да трансформират. Все отново през днешния ден е 8-ми март...

Пипни ме тук
Ако ги съпоставяме, клиторът е доста по-сложно организиран от пениса, доста по-чувствителен - също. Като се отдават на пристрастеността по време на секс, мъжете не осъзнават какво тъкмо вършат с тази толкоз фина струна. Трябва да запомнят, че грубото отношение с пръсти не е нещо, което се харесва на дамите.

Да си поиграем
Жените обичат любовната игра толкоз, колкото и всяка друга част от секса, а мъжете доста постоянно я подценяват и подценяват.

Пляскането
Знаем, че то е нещо, по което мъжете си падат, само че и тук има ограничавания. Не е целесъобразно да се прекалява, защото освен боли, само че постоянно има и противоположен резултат.

Тихо, безшумно
Най-хубавата част по време на секс за дамите е нежният шепот, даже и да са мръсни думички.

Ушите
Жените обичат заигравките с ушите, само че и това си има мярка. Не бива да се дъвчат и лигавят прекомерно, а леко да бъдат докосвани с език.

Всеки път нов номер
Често щом мъжете харесат нещо и се почувстват уверени в действието си, се концентрират единствено върху него, само че подценяват всички останали детайлности. А сексът е кумулативен акт, в който всеки подробност е от голяма важност и би трябвало да бъде взет под внимание.

Нито дума
Както мъжете обичат да слушат стенанията на дамите, по този начин и дамите имат потребност да чуят, че на мъжете им харесва това, което им се случва.

Върховните моменти
Това, че мъжът е достигнал върха, не значи, че и дамата е стигнала до такава степен. Независимо какъв брой приспивен се усеща той след най-горното ходило, целесъобразно е да вложи още малко усърдие, с цел да докара и половинката там, където преди минути е бил той.

Колкото по-добре, толкоз по-добре
Качеството има по-голямо значение за дамите от количеството. Повечето мъже си мислят, че да вършат секс два-три пъти дневно се харесва на дамите, само че в действителност от същинско значение за нежния пол е качеството на тези полови заигравки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР