Всеки има свой ангел-пазител, и вие също, който е изпратен

...
Всеки има свой ангел-пазител, и вие също, който е изпратен
Коментари Харесай

Как да общувате с вашите ангели-пазители и да получите отговорите на въпросите, които ви вълнуват

Всеки има собствен ангел-пазител, и вие също, който е изпратен да ви оказва помощ. Дори да не го осъзнавате, вие можете да усетите ангелското наличие. Може да има доста ангели към вас, които биха могли да отговорят на вашите въпроси, само че ще ви бъде по-лесно да получавате отговори от вашия непосредствен ангел-пазител. В това е уверена поради личния си опит с воините на Светлината – Даяна Купър, създател на „ Отговори от ангелите “. Тя предлага няколко лесни извършения за свързване с духовния свят и приемането на информация по несъизмерим път. Според Купър, всеки може да се свърже с ангелите за персонални или галактически отговори.
Ето няколко метода, които бихте могли да изпробвате сами. Ако при общуването не усещате обич и покой, това не е ангел на Светлината, тъй като ангелът на Светлината постоянно ви обгръща в мир и ви дава благ отговор. В този случай си представете, че сте наметнати със наследник, предпазен плащ, отворете очи и прекъснете връзката.

Как да се свържете с вашия ангел-пазител
1. Седнете комфортно на безшумно място, където няма да ви безпокоят.
2. Ако е допустимо, запалете свещ и я посветете на връзката с вашия ангел.
3. Дишайте умерено. При поемане се концентрирайте върху любовта, а когато издишвате – върху покоя.
4. Когато се почувствате спокойни и отпуснати, вдишвайте обич и издишвайте въображаемо въздуха, оцветен в златно, до момента в който обвиете себе си в златен пашкул.
5. Представете си, почувствайте или помислете, че вашият ангел-пазител е пред вас. Може да усетите допиране или мирис на парфюм – или да не се случи нищо. Вярвайте, че вашият ангел е наоколо, притеглен от вашите мисли за него.

6. Формулирайте ясно въпроса си към вашия ангел.
7. Поседете умерено няколко минути, като се съсредоточавате върху отпущането на тялото си.
8. Може да получите отговор през тези минути, само че може да се наложи да почакате, тъй като отговорите постоянно идват по-късно, когато минимум ги очаквате.
9. По време на това упражнение вие сте се отворили за силите, по тази причина когато приключите, си представете, че придърпвате аурата си като покривало. Поставете предпазен знак – да вземем за пример кръст или анкх – пред вас, зад вас, от двете ви страни, изпод и от горната страна. Би било добре да очертаете кръг със златна светлина към себе си.

10. След това отворете очи.
11. Бъдете търпеливи! Повтаряйте това упражнение всекидневно, до момента в който не получите отговори на въпросите.
Докато свиквате последователно да поддържате връзка със своя ангел, задавайте въпросите си в мигове на покой, да вземем за пример когато се разхождате, шофирате или седите в градината. Не забравяйте обаче да накарате мозъка си да престане да подскача задоволително дълго време, с цел да чуете отговора. Можете също по този начин да поискате уточнения директно преди да заспите.
Отговорът може да пристигна през идващите няколко дни в съня ви или като осъзнаване.

Отговорите не постоянно идват по метода, който очаквате. Може да ви хрумне неочаквана мисъл или да се появи схващане, само че по-вероятно е да чуете ваш другар да каже нещо, което да ви даде отговора. Освен това може да го чуете по радиото или да го прочетете в книга. Ангелите ще се погрижат да получите отговора на въпроса си по някакъв метод. Вашата задача е да останете бдителни и да слушате.
Инфо: spisanie8.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР