Всеки има своите горещи ерогенни зони, но дори когато си

...
Всеки има своите горещи ерогенни зони, но дори когато си
Коментари Харесай

Има ерогенни зони, за които повечето не знаят

Всеки има своите горещи ерогенни зони, само че даже когато си мислим, че знаем всичко за личното тяло и това на колегата, може да се изненадаме прелестно, откривайки нова точка на приятност.

Контурът на устните
При целувка нормално се концентрираме върху устните. Но тънката кожа в зоната към тях е богата на нервни окончания. Направете дребен тест - прокарайте върха на езика по контура на устните си - ще усетите прелестно гъделичкане и изтръпване. По време на целувка пробвайте следния трик: целунете обичания по нормалния метод, след което леко минете с език контура на горната му джука.

Странично от основата на гръдния панер до бедрата
В тази зона се намира мощен нерв, стимулирането на който основава приятни чувства в клитора и члена. По този метод се ускорява възбудата в тазовото дъно при дамите и мъжете. Бъдете деликатни обаче, защото зоната е сензитивна на гъдел - движете ръцете си компактно.

Опашната кост
Тук просто е претъпкано с нервни окончания. За да увеличте неведнъж насладата, подарете си един на различен сексуален масаж. Започнете с масаж на гърба и раменете, а когато стигнете до кръста, преминете към по-меко допиране. Внимателно преместете пръстите по спиралата към опашната кост - тази област е толкоз сензитивна, че незабавно ще изпрати сладки тръпки по цялото тяло. Може да включите езика, косата или леко да драскате с нокти.

Вълшебните точки на бедрата
Едни от най-чувствителните нерви в тялото се намират в горната част на вътрешната страна на бедрата. Наблюдавайте реакциите на колегата си, когато масажирате тази зона, защото е сензитивна гъдел.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР