Всеки има способността да бъде забавен понякога, но има хора,

...
Всеки има способността да бъде забавен понякога, но има хора,
Коментари Харесай

Класация на най-забавните зодии

Всеки има способността да бъде занимателен от време на време, само че има хора, на които шегите и възприятието за комизъм са им изключително присъщи. Естествено има  , на които заниманията и положителното въодушевление им се получават по-леко от другите. Ето класацията на най-забавните зодии.
1. СТРЕЛЕЦ
Остроумието и духовитостта вървят напълно естествено със Стрелеца, като го вършат най-забавния знак от зодиака. Всеки от нас има потребност от подобен другар, който го кара да се търкаля по земята от смях. Стрелците са чудесна компания по време на рецесия и меланхолия, тъй като виждат занимателната страна на всяка една обстановка. Те са чудесни разказвачи на вицове, могат да трансфорат в комедия и най-скучната преживелица.
2. ВЕЗНИ
Везните са супер общителни, поддържат връзка леко и надали е изненада, че са една от най-забавните зодии. Везните се зареждат от силата на останалите, тъй че, в случай че вие се смеете, и те се смеят. Означава ли това, че от време на време доста се напрягат, с цел да са сигурни, че всички към тях се забавляват? Точно по този начин. Но пък са способни елементарно да разсмеят цялата компания.
3. БЛИЗНАЦИ
Близнаците са фамозни с подарък слово, духовитост и съобразителност. Владеят способността да се майтапят с другите, без да са груби или иронични. Не наскърбяват другите, тъй като за тях не е проблем да забият жилото и в себе си. Могат да се присмиват над личната си персона.
4. ОВЕН
Овните имат леко възприятие за комизъм и са шегаджии. Родени водачи, Овните постоянно употребяват смешки, с цел да надъхат сътрудниците, подчинените и приятелите си и да им покажат, че светът е безвреден в ръцете им. Харесват пантомимата, смешните физически придвижвания, гримаси, които ги забавляват. Трябва да внимават единствено останалите да не одобряват всичко това като насмешка.
5. ЛЪВ
Лъвът е естествен гений, който се пробва да бъде занимателен, с цел да е в центъра на вниманието. Лъвовете обичат да описват измислени истории, да украсяват и преувеличават, да играят единствено и единствено да бъдат видяни.
6. СКОРПИОН
Скорпионът обича дългите, дълбоки диалози, само че това не значи, че няма да ги подправи с малко комизъм! Може би много черен комизъм. Трябва да се пробва да внимава, като се майтапи и да не наранява хората с от време на време острите си смешки.
7. ДЕВА
Девата е „ кралят на сарказма “ в зодиака. Те могат да намерят подигравка във всяка обстановка или да разцепят напрежението със забележки изцяло не на място. Не всеки прави оценка възприятието им за комизъм.
 Най-добрият съвет за сполучлива връзка съгласно зодията Най-добрият съвет за сполучлива връзка съгласно зодията
Независимо от това дали вярвате в астрологията или не, тези препоръки ще ви оказват помощ да внесете естетика във връзките си и да откриете сво...
8. РИБИ
Обичате ли многословни, само че занимателни истории? Рибите са отсреща! Те обичат да разтягат локуми, по тази причина от време на време губят аудитория и доста хора ги намират за отегчителни и досадни.
9. ТЕЛЕЦ
Телците са спокойни и сдържани, такова е и възприятието им за комизъм. Не са вида хора, които шумно описват вицове. Но са способни тихичко да вършат ехидни мнения за хората край тях и да се кикотят. 
10. РАК
 Зодиите, които мислят, че постоянно са прави Зодиите, които мислят, че постоянно са прави
Няма нищо по-неприятно от човек, който мисли, че постоянно е прав. Седем зодии спадат тъкмо към тази група хора. Научете кои са те. Овен...
Раците обичат директните смешки, които може да са доста занимателни за тези, които знаят защо става въпрос. Но в случай че не сте в обстановката, може да се получи много неудобно. Добре е Раците да внимават кой е край тях и дали ще разбере по кое време се майтапят.
11. ВОДОЛЕЙ
Водолеят е в дъното на тази ранглиста не тъй като не е занимателен, а тъй като избира да се смее на шегите на другите вместо на своите. Обикновено демонстрира занимателната си страна пред дребна и защита групичка от другари, а пред непознати не смее да се разкрива. Няма нищо неприятно да се смееш в сравнение с да правиш смехории, само че внимавайте да не замъглите личната си светлина. 
12. КОЗИРОГ
Всеки знак от зодиака е занимателен, само че Козирогът избира по-скоро да остане сериозен, в сравнение с да демонстрира страсти (или смях). Трудно е да им влезеш под кожата, изключително в случай че не им схващате сухото и характерно възприятие за комизъм. Добре е Козирогът малко да разпуска и да не се опасява да се надсмива над себе си

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР