Всеки има право на протест, но той трябва да е

...
Всеки има право на протест, но той трябва да е
Коментари Харесай

С вандализъм ли обичате ЦСКА? Превръща се в тероризъм...

Всеки има право на митинг, само че той би трябвало да е кротичък. Фенове на ЦСКА разочароваха с държанието си тази нощ. Не е за първи път. На стадион " Българска войска " и преди са се рязали порти, драскало се е по стени, даже беше изкопан гроб в центъра на терена. Било от обич... Каква обич е това? С вандализъм ли " обичате " ЦСКА?!

Клубът бил всичко за някои, като тяхно дете. Добре, бе, когато детето ви сгреши, влизате ли в детската му стая, с цел да я надраскате и изпочупите? С какво е отговорен домът на ЦСКА? Най-накрая " алените " са доста близо да имат нов и съвременен стадион. Е за какво да го вършат? След първата загуба и той ли ще осъмне по този начин?

И отново ще пишем, отново ще приказваме по какъв начин поради по този начин наречената " ултрас просвета " доста хора не са по трибуните и не смеят да заведат децата си на футболен мач. То е като война. Не е спорт! Чист тероризъм!

Сега какво следва - някой пребит ли? Футболист, чиновник, който и да е - просто да се изкарат отрицателните страсти и омразата. Най-добри сме да ненавиждаме, типична българска линия. Настроение на полюси. Същите тези футболисти бяха доста покрай купата. Бяха подкрепяни и приветствани. Сега са в дупка, а поддръжката е такава - рязане на порти, драскане със спрей и чупене. Маймунски звуци и псувни. После желаят да бъдат привличани класни играчи. Със сигурност снощната демонстрация ще обиколи международните медии. Кой естествен футболист ще пристигна в тази джунгла?

Грозно е и доста тъжно! Ако е до резултати, нищо към този момент да не беше останало от " Герена " поради последните повече от 10 години. Ама там никой не чупи. Колкото и да е тежко, колкото и петна да се лепват на Левски в мачове, има подкрепа и обич. Не такава - с вандализъм.

Жалко, доста тъпо...
 Грозно! Фенове чупиха и драскаха със спрей на
Грозно! Фенове чупиха и драскаха със спрей на " Армията "!

На вратата на домакинската съблекалня е изписано " Срам и срам "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР