Всеки има право на мнение. Докато има разговори и всеки

...
Всеки има право на мнение. Докато има разговори и всеки
Коментари Харесай

Мария Габриел: Нищо не е договорено, докато всичко не е договорено

" Всеки има право на мнение. Докато има диалози и всеки си отстоява мнението, това надалеч не значи, че те са безперспективни. Напротив. Има повече страсти, това не е първият път. Важно е да останем съществени в желанията си за това България да върви по пътя, по който е поела ".

Това съобщи вицепремиерът Мария Габриел. Запитана дали би отстъпила Министерство на външните работи на Николай Денков след ротацията, тя сподели, че на този стадий не би коментирала, съобщи БГНЕС.

„ Нищо не е контрактувано, до момента в който всичко не е контрактувано. Имам европейски опит и мога да го кажа ”, сподели още Габриел. 

Според нея в случай че нещата останат по този начин, както са контрактувани, тя не вижда опасност за работата и бъдещето на държавното управление. „ Искам да видя, че сме екип България, който демонстрира резултати и има цели “, съобщи Габриел.
 
Тя уточни, че разговорът сред нея и премиера Денков продължава. Според Габриел сега България би трябвало да бъде поредна в отстояването на своето място в Европейски Съюз и поредна в политиките по отношение на своите жители.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР