Всеки има поне няколко вълнени пуловера за студените дни, но

...
Всеки има поне няколко вълнени пуловера за студените дни, но
Коментари Харесай

Как да перете правилно вълнен пуловер

Всеки има най-малко няколко вълнени пуловера за студените дни, само че са малко на брой тези, които знаят по какъв начин да ги поддържат вярно. Разбира се, химическото почистване няма да ви разочарова, само че за сметка на това може да ви разори. Ето кои са главните „ стълбове ” при прането на облекла с вълна.
Първо, постоянно използвайте хладка вода и в никакъв случай не излагайте пуловерите на директна топлота. Топлината е зложелател на вълната и води до стесняване. Второ, в никакъв случай не опъвайте, когато дрехата е мокра. Вълната е разтеглив артикул, само че може да бъде бързо деформирана, в случай че се борави повърхностно с нея, до момента в който се пере. От казаното дотук би трябвало да ви е станало ясно, че вълна не се пере в пералня под никакъв претекст. А ето и по какъв начин вярно да третирате вашите плетива.
 Как и какъв брой постоянно би трябвало да перете възглавниците си Как и какъв брой постоянно би трябвало да перете възглавниците си
Що се отнася до спалното долни дрехи, несъмнено сте деликатни при промяната и прането на чаршафите и завивките си, само че можете ли да кажете същото...

1. Накиснете Напълнете вана или мивка с хладка вода и няколко капки мек течен препарат, само че не прахуляк за пране, а по-скоро сапун или душ гел. За да неутрализирате миризмата от секторите под мишниците, прибавете 3/4 чаша бял оцет. Потопете пуловера и подръпвайте деликатно, като внимавате да не го разтегнете. Киснете 10 минути.
2. Изплакнете Вдигнете леко пуловера и изцедете водата, без да извивате или разтягате. Изхвърлете водата и напълнете още веднъж ваната с чиста, хладка вода. Поставете пуловера в напълнена вана и изплакнете. Избягвайте да го поставяте непосредствено под течаща вода, тъй като налягането може да го разтегне.
3. Завийте След като изцедите водата, сложете пуловера върху бяла забрадка (бялата забрадка предотвратява прехвърлянето на цветовете от кърпата към пуловера). Внимателно навийте кърпата и пуловера дружно, с цел да премахнете влагата, изстисквайки и натискайки, до момента в който го вършиме.
4. Изсушете  Колко постоянно би трябвало да перете защитните маски за лице? Колко постоянно би трябвало да перете защитните маски за лице?
Предпазните маски за лице се трансфораха в неразделна част от нашето всекидневие. И въпреки от време на време да посягаме към еднократните такива, по...
Изсушете пуловера върху равна, влагоустойчива повърхнина, която разрешава на въздуха да циркулира. Пазете го надалеч от слънце, радиатори или печки. Можете да употребявате и сушилката, само че го поставете хоризонтално върху нея.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР