Всеки има любимо число, което смята, че му носи късмет

...
Всеки има любимо число, което смята, че му носи късмет
Коментари Харесай

Кои са щастливите ви числа според зодията

Всеки има обичано число, което счита, че му носи шанс и вижда в него избрана символика, било то рожден ден, дата на паметно събитие или друго. Днес ще ви разкрием кои са вашите щастливи цифри съгласно зодията.
Овен
Те обичат да рискуват в живота и постоянно пробват шанса си в лотарийните игри. Когато попълнят фиша си избират цифри, които са значими за тях - рождени дни на обичаните им хора. Числата, които им носят шанс са 1, 13 и 24.
Телец
Според тях хазарта е загуба на пари, само че от време на време пробват шанса си. Често избират инцидентни цифри, за които считат, че са знак от ориста. Например, в случай че попълнят фиша си в тото пункт на улица " Цар Симеон " номер 5 - ще пуснат него. Щастливите им цифри за 9 и 21.
Близнаци
Обичат да си пробват шанса и не пропущат безплатните томболи и лотарийни игри, които провеждат огромните вериги магазини. Числото, което им е носи шанс 2.
Рак
Те постоянно си вършат проекти по какъв начин ще похарчат огромната облага още преди да са я спечелили. Избират рождените дати на своите деца и семейство. Щастливите му цифри са 8 и 17.
Лъв
Лъвът би трябвало да опита шанса си с цифри, които са директно свързани с неговия живот: дата на раждане; размер дрехи; номер на улица, на която живее и така нататък Числата, които могат да му донеса шанс са 3, 19 и 33.
Дева
В живота си в никакъв случай не залагат на шанса и имат вяра, че, с цел да постигнеш триумф е необходим твърдоглав труд и нищо повече от това. Все отново, когато
джакпота, е задоволително атрактивен ще опитат шанса си, само че ще потърсят някаква логичност в избора на цифри. Щастливите им цифри са 5 и 10.
Везни
Те обичат да гребат от живота с цялостни шепи. Адреналинът е в кръвта им и обичат да си го набират по всевъзможни способи. Играят
хазарт поради тръпката, а не облагата. Щастливите цифри за тях са тези, които излъчват естетика - 11, 22 и 33.
Скорпион
Алчността им пречи, когато става дума за
хазарта. Склонни са да заложат облагата, с цел да я удвоят. Те в никакъв случай не са на плюс от тотото. Не имат вяра, че цифрата 13 носи неприятен шанс и постоянно участва във фиша им. Скорпионите е добре да залагат на 4, 12 и 36.
Стрелец
Истински късметлии са, когато става дума за
хазарт. Често са измежду огромните печеливши. Може би една от аргументите е, че подхождат лековато и не се тормозят да изгубят. Правят своите прогнози на инцидентен принцип, без никаква логичност. Щастливото им число е 9.
Козирог
 Тези зодии са положителни в леглото, само че неприятни във връзките. Тези зодии са положителни в леглото, само че неприятни във връзките.
Те са страхотни любовници, само че дълготрайната връзка с тях не е елементарно тестване... Това не е мнение единствено на астролози. Овен Като знак...
Когато става дума за
хазарт - те са доста пресметливи. Знаят по кое време късмет е на тяхна страна и по кое време не. Избират сигурното. Щастливите им цифри са 2 и 18.
Водолей
Водолеите имат вяра, че ще завоюват от
хазарта, когато им е писано. Никога не залагат на едно и също число, тъй като считат, че това е скучно. Търсят случайността и знаците, които да им подскажат къде е облагата. Щастливите им цифри за 3, 9 и 27.
Риби
Изключително суеверни. Трудно избират цифри и постоянно ги свързват с нещо от предишното си. Търсят символиката и имат вяра, че ориста ще им подскаже верния избор. Техните щастливи цифри са 6 и 16.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР