Всеки Хелоуин знаменитостите обичат да показват своите сложни костюми, често

...
Всеки Хелоуин знаменитостите обичат да показват своите сложни костюми, често
Коментари Харесай

На впечатляващи актьори са дадени строги правила за костюми за Хелоуин

Всеки Хелоуин звездите обичат да демонстрират своите комплицирани костюми, постоянно основани на хитови телевизионни излъчвания и филми.

Но тази година нещата ще наподобяват малко по-различно, откакто актьорите бяха предизвестени, че обличането като герои от огромни излъчвания и филми би нарушило разпоредбите на продължаващата холивудска стачка.

Така че тоалети, основани на Барби, Уензди Адамс и кино супергерои са неразрешени.

Носенето на такива костюми би разпространявало наличие, направено от студиата, с които актьорите са в спор, сподели техният съюз.

" Изберете костюми, въодушевени от генерализирани герои и фигури (призрак, зомби, паяк и т.н.) ", Саг - Aftra посъветва своите членове.

Или актьорите могат да се обличат като герои от наличие, което не попада в разпоредбите за стачка, „ като анимационно телевизионно шоу “, синдикатът препоръчано.

" Нека използваме нашата групова мощ, с цел да изпратим мощно и ясно известие до нашите наранени работодатели, че няма да разпространяваме тяхното наличие без обективен контракт! " < /p>

Разбити договаряния

Райън Рейнолдс отговори на X, по-рано прочут като Twitter, като се пошегува, че „ чака с неспокойствие да крещи „ краста “ на моето осемгодишно дете цяла нощ “.

Той добави: „ Тя не е в синдиката, само че би трябвало да се научи. "

Съветът Sag-Aftra идва като стачка на актьорите, което предотвратява членовете на профсъюза да правят каквато и да е работа за огромни студиа в Съединени американски щати, наближава 100-дневната граница.

По-голямата част от продукцията е спряна от началото, като двете страни се провалят да се спогодят за договорка по отношение на условия, в това число нараснало възнаграждение, дял от приходите от стрийминг и отбрана против възпроизвеждане на изображения и гласове на артисти от изкуствен интелект.

Последните диалози се провали предходната седмица, като студията споделиха, че договарянията „ към този момент не ни движат в позитивна посока “.

Подобна стачка на сценаристи беше позволена предишния месец. < /p>

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР