Всеки хазартен оператор се стреми да спечели повече клиенти с

...
Всеки хазартен оператор се стреми да спечели повече клиенти с
Коментари Харесай

Има ли Sportingwin бонус след регистрация?

Всеки хазартен оператор се стреми да завоюва повече клиенти с начален бонус за първия депозит. Бетинг компанията Sportingwin също предлага сходна оферта на играчите след регистрация. Когато откриете акаунт на ваше име, вие може да се възползвате от промоция за първия депозит. Букмейкърът предлага   за нови клиенти до 200 лв.. От хазартната компания акцентират, че бонусът се взима в три лесни стъпки. Основното условие е да верифицирате вашия и-мейл и да изискате бонуса, след което да извършите депозита.
Какви са изискванията на
бонуса за спортната секция след регистрация?
Всеки клиент би трябвало да се съобрази с разпоредбите и изискванията на начален
бонус в уеб страницата на Sportignwin. Бонусът на хазартния оператор е 50% от подадената сума след регистрация и активиране на офертата. Трябва да заредите по сметката си най-малко 30 лв., с цел да получите бонус. Пълната бонус сума може да бъде взета с складиране на 400 лв. или 200 евро.

От Sportingwin са определили предписание за разиграване на
бонуса, с цел да може да заявите изтегляне. Всеки клиент би трябвало да разиграе един път размера на депозита плюс 10 пъти получения бонус. Изисква се поставените залози да са на срещи онлайн с коефициент не по-нисък от 1.45. Например в тенис секцията може да заложите на тенис онлайн. Ако вашият залог е с 1.50 коеф., той ще бъде годен за приплъзване на промо офертата. Началният бонус в Спортингуин може да бъде разигран относително елементарно, в случай че извършите няколко сполучливи залога.

От момента на активация на офертата за нови играчи, всеки залагащ разполага със период от 30 дни. Това е общоприет интервал за разиграване на
бонус за добре пристигнали в букмейкърите. Когато срокът изтече, в случай че не сте разиграли бонуса, то сумата се губи и няма да е налична в акаунта ви. Смятаме, че ще съумеете да превъртите Sportingwin бонус след регистрация. Офертата може да ви донесе до 200 лв. повече към депозита, като условията за приплъзване не са толкоз сложни.
Какви други
бонус предложения има в Sportingwin?
Този
хазартен оператор не свети с доста промоции и несъмнено някои клиенти е допустимо да останат разочаровани. Sportingwin има други мощни страни като спортната секция, доста събития от eSports и опция за залози на Pinnacle събития и коефициенти, което компенсира дребното бонуси. Когато погледнем раздела с в уеб страницата на бетинг компанията, виждаме промо оферта Комбо на деня. Този бонус прибавя спомагателен % към вашата облага. Тази оферта ще се хареса на залагащите, които обичат да играят права колонка.

Трудно е да разбираем за какво хазартният оператор има толкоз малко промоции за към този момент регистрирани играчи. При някои
букмейкъри вие ще срещнете десетки промо предложения за раздел Спорт. В Sportingwin обаче не е по този начин. Може би хазартният оператор се надява с високи коефициенти да притегли играчи, както и с богатата гама от мачове в секцията за лайв залози. Също по този начин съдействието с Pinnacle е отлична вест за българските играчи. Но в последна сметка има и консуматори, които упорстват за повече бонус предложения, тъй че в бъдеще букмейкърът може да добави още промоции в своя уебсайт.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg.

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР