Всеки град има своите малки таланти. Едни пеят, други рисуват,

...
Всеки град има своите малки таланти. Едни пеят, други рисуват,
Коментари Харесай

Александрина – детето, което Благоевград обожава

Всеки град има своите дребни гении. Едни пеят, други рисуват, трети имат изключителни спортни заложби. Александрина Механджийска е една от най-големите дребни „ звезди” на Благоевград. Момичето се прочува още напълно дребна поради невероятния си глас и ненадминатото държание на сцена. Участва в телевизионни излъчвания, пее на съвсем всеки огромен концерт, проведен в града. Освен с музика, Александрина интензивно взе участие в редица надпревари и планове, свързани с образованието й.
Днес Александрина е 14 години и продължава да живее в Благоевград. От тази година е призната в музикалната паралелка на НХГ " Св. Св. Кирил и Методий ", където интензивно продължава своето музикално обучение. Actualno.com беседва с Александрина за тайната на триумфа й и за фантазиите й.


Още напълно дребна, като тип игра, се пробвах да пресъздавам музика, чута от тв приемника на една йоника-играчка. Установих, че ми е доста прелестно и на 6 и половина се записах на пиано. Когато станах на 9 се записах и на вокален възпитател, само че несъмнено че у дома пеех доста преди този момент.
Кое Ви стимулира?
Мотивират ме триумфите - премиите, които взимам много постоянно, обичта на публиката и самият развой на развиване, т.е. самата аз виждам, че колкото повече се занимавам с музика, толкоз нещата вървят по-добре. Няма по-приятно нещо от аплодисментите на публиката.
Как реагираха родители Ви на музикалния Ви гений и желанието да се занимавате с музика?
Подкрепят ме безусловно и съм им доста признателна, тъй като е ясно, че едно дете без помощта на родителите си няма по какъв начин да се развива. Нито към момента изкарвам пари, нито мога да карам, а без това не може. Постоянно съм по състезания, уроци... Пътуваме съвсем ежеседмично. Освен това, те се грижат и за стайлинга ми. Много е значима и духовната поддръжка, която ми оказват.
Кое е най-голямото Ви отличие и какъв брой на брой награди имате?
Всички награди са ми скъпи, имам 7 награди Гран При, 29 първи места, 4 втори и 5 трети.
Коя е най-важната и за какво?
Гран При-тата са ми най-важни, тъй като са най-високите награди и постоянно се взимат най-трудно.
Участвала сте в „ Шоуто на Слави”. Какво си спомняте от този интервал и на какво Ви научи той?
До ден сегашен си припомням всеки един кръг от надпреварата и всяка ария, която съм изпяла, всяка подготовка, всяка сложена задача, всичко до най-малката детайлност. Беше доста значима част от моето развиване, оказа помощ ми да привикна доста бързо да изучавам нови песни, научи ме на държание пред камери, ненапълно и на хладнокръвие и дисциплинираност.
Имате и награди в други области, какви са те, по какъв начин ги спечелихте?
Държа извънредно доста на образованието. Има много предмети, които боготворя - британски език, химия, биология, история... Ходила съм и отивам на олимпиади и надпревари по тези предмети, като съм стигала до регионални и национални кръгове.

Как минава един ваш ден?
Когато нямам присъединяване или конкурс, денят ми стартира с учебно заведение, следват уроци по пеене или пиано, по-късно намирам време за отмора, редейки кубчета на Рубик (новата ми страст), по-късно си приготвям уроците за идващия ден.
За какво мечтаете?
Мечтая да бъда осъществена личност-уважавана, самостоятелна и съумяла. Зная, че в този момент са годините, в които се приготвям за това бъдеще, по тази причина работя непрекъснато и не спирам да последвам фантазиите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР