Всеки глас на опозицията, който не е в кошницата на

...
Всеки глас на опозицията, който не е в кошницата на
Коментари Харесай

Велизар Енчев : Всеки глас на опозицията, който не е за БСП, е в полза на ГЕРБ

" Всеки глас на опозицията, който не е в кошницата на най-голямата опозиционна партия Българска социалистическа партия, в действителност е прахосан глас или глас в интерес на ГЕРБ ", съобщи претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Велизар Енчев. Той и другият претендент на левицата доктор Десислав Тасков се срещнаха с поданици на варненския квартал „ Владислав Варненчик ".

Енчев беше безапелационен, че има доста действително изпълними точки във „ Визия за Европа " на Българска социалистическа партия. „ В рамките на разговора ЕС-Турция Европейският парламент би трябвало да призове Турция да стартира договаряния с България за обезщетенията и компенсациите за парцелите на тракийските бежанци. Друго доста значимо - да подкрепим и да агитираме Лаура Кьовеши да стане европейски основен прокурор. Това значи, че крадците на еврофондове в България ще имат огромни проблеми ", разяснява той.

Д-р Тасков пък засегна новия отчет на Европейски Съюз за България в бранш Здравеопазване. " Българите плащаме най-вече за здраве. - до 50 % при 10-15 % в останалите европейски страни ", разяснява той, като добави, че има висок % на здравно неосигурени, тъй като хората не имат вяра в системата. " У нас има също дефицит на лекари и медицински сестри. Те не са на работните си места, а по тротоарите, където стачкуват за почтени заплати ", изясни претендентът на левицата, като напомни, и че българите живеем минимум измежду всички европейци.

" Трябва да спре този гнет, който се организира върху нас като нация. Промяната би трябвало да стартира в този момент. Трябва да създадем системата на опазването на здравето за хората ", приключи доктор Десислав Тасков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР