Всеки футболист и треньор, който е ставал шампион с ЦСКА

...
Всеки футболист и треньор, който е ставал шампион с ЦСКА
Коментари Харесай

Всеки шампион с ЦСКА ще влиза безплатно на мачовете на ЦСКА 1948

Всеки футболист и треньор, който е ставал първенец с ЦСКА през годините, ще може да посещава домакинските мачове на ЦСКА 1948. Решението на управлението на " алените " влиза в действие от идващия дуел на отбора на Йордан Юруков - против дубъла на Лудогорец. Ето известието на столичния клуб:

" Шампиони, каним ви на мач, каним ви вкъщи

Стотици армейци са записали имената си със златни букви в историята на ЦСКА, печелейки шампионска купа. Като футболист, като треньор, някои и на двата фронта.

Ние знаем, че клуб, който не цени своята история, своя ген, няма бъдеще. Затова желаеме да създадем жест към всички червени първенци, стартирайки самодейност.

Абсолютно всеки футболист или треньор, вдигал най-малко една шампионска купа с ЦСКА, може към този момент да посещава гратис нашите домашен мачове.

Каним всички червени първенци да се включат в самодейността още идващия мач на " Васил Левски ". Той ще е против Лудогорец 2 на 24 ноември (неделя) от 16,00 ч.

а задачата нашите митове би трябвало да заявят специфичните билети на телефон 0878 59 46 08. Или на самия мач. Любезните хостеси, които ще откриете елементарно пред централния вход, ще ви упътят бързо.

За наш е ЧЕСТ, че десетки митове се включиха във възраждането на ЦСКА на 19 юли, 2016 година. За нас ще бъде наслаждение да продължим дружно борбата!

Факти

Футболисти с най-вече трофеи за ЦСКА

12 – Манол Манолов
11 – Панайот Панайотов, Иван Колев

Треньори с най-вече трофеи за ЦСКА 11 – Крум Милев
4 – Манол Манолов, Аспарух Никодимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР