Всеки футболен фен обича да вижда голове в мачовете, които

...
Всеки футболен фен обича да вижда голове в мачовете, които
Коментари Харесай

Дъжд от голове: Три мача в събота, които ще завършат с над 2,5 гола

Всеки футболен почитател обича да вижда голове в мачовете, които гледа, а заради тази причина и един от най-редовните залози на тези, които обичат  спортни залози , е за попадения в срещите. Поради тази причина в рубриката " Дъжд от голове " търсим дуели, в които могат да се чакат попадения. Ето и няколко  футболни прогнози  за голове в съботния ден, 14 декември:

14:30 часа: Ливърпул - Уотфорд
Едва ли има футболен ентусиаст, на който има потребност да обясняваме в каква форма се намира тимът на Ливърпул. Този уикенд водачът във Висшата лига приема на " Анфийлд " последния в подреждането Уотфорд в мач, за който умерено можем да кажем, че е с предупреден край. Единствената въпросителна е какъв брой пъти кълбото ще се " увие " в мрежата на " стършелите ". Головата разлика от последните три конфликта сред тези два тима е 13:0. Очертава се дуел, в който Ливърпул тотално ще господства на терена, а головете рано или късно ще завалят. 
17:00 часа: Реал Сосиедад - Барселона
Лидерът в Ла Лига Барселона се изправя против едно от сложните си тествания през този сезон - посещение на четвъртия в подреждането Реал Сосиедад. Каталунците са в серия от седем следващи победи във всички шампионати и показват добра форма в офанзива. В същото време, единствено в два от тези седем мача " блаугранас " е запазил суха мрежа. Очаква се Барселона да вземе успеха, само че тя сигурно ще пристигна по сложния метод и с най-малко три гола в срещата.

19:30 часа: Фортуна - Република България Лайпциг
Вторият в Бундеслигата Ред Бул Лайпциг гостува на изпадащия Фортуна Дюселдорф в мач от 15-ия кръг на немския шампионат. Република България Лайпциг разполага с най-силната офанзива в шампионата със своите 39 попадения през този сезон, до момента в който Фортуна са с третата най-слаба отбрана - с 29 инкасирани гола. Очертава се победен триумф на Ред Бул, който да се окаже печеливш и за заложилите на над 2,5 или над 3,5 гола в срещата.
Автор: Mr. Corner

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР