Всеки футболен фен обича да вижда голове в мачовете, които

...
Всеки футболен фен обича да вижда голове в мачовете, които
Коментари Харесай

Дъжд от голове: Футболни прогнози за мачовете, в които ще падат голове

Всеки футболен почитател обича да вижда голове в мачовете, които гледа, а заради тази причина и един от най-редовните залози на тези, които обичат спортни залози , е за попадения в срещите. Поради тази причина в рубриката " Дъжд от голове " търсим дуели, в които могат да се чакат попадения. Ето и няколко футболни прогнози за голове в съботния ден.

16:30 часа: Аугсбург и Херта Берлин
Аугсбург и Херта Берлин се изправят един против различен в 33-ия кръг на Бундеслигата. Двата тима не се борят за безусловно нищо към този момент в сезона, като нито могат да изпаднат, нито да продължат към зона „ Европа ”. Двата тима са много резултатни, както в противниковата врата, по този начин и в своята, с общо осъществени и позволени 199 попадения. Именно поради това ви предлагаме да избра над 2,5 гола в мача, защото никой няма да желае да разочарова почитателите си в последните кръгове.
Прогноза : Над 2,5 гола  (1,50 коефициент)

16:30 часа: Хофенхайм – Вердер Бремен
В рубриката „ Дъжд от голове “ нормално сортираме мачовете, в които чакаме да „ завалят “ повече попадения, само че този път се стопирах на мач, в който не се обрисуват прекалено много голове… най-малко за стандартите на Бундеслигата. Хофенхайм приема Вердер Бремен в предпоследен мач от немския шампионат за сезона, а
букмейкърите имат упования за ефективен дуел. Статистиката и числата към мача обаче ни демонстрират друго. В последните 10 срещи сред тези два тима единствено три пъти резултатът в мача е бил над 2,5 гола. Нещо повече – в последните четири мача Хофенхайм и Вердер не съумяха да преодолеят границата от 2,5 гола в мача. В последните си мачове Хофе и Вердер записаха дуели с по-голям брой голове, което от своя страна крие опасности и за днешния мач, само че все пак коефициентите са задоволително положителни, с цел да не потърсим изненада в границите на допустимото.
Прогноза : Под 4,5 гола (1.57 коефициент)
Допълнителни оферти:
Каляри - Лацио - И двата тима да отбележат гол
Република България Лайпциг - Байерн - И двата тима да отбележат гол
Фиорентина - Милан - И двата тима да отбележат гол
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР