Всеки футболен фен обича да вижда голове в мачовете, които

...
Всеки футболен фен обича да вижда голове в мачовете, които
Коментари Харесай

Дъжд от голове: Футболни прогнози за срещите, в които ще падат попадения

Всеки футболен почитател обича да вижда голове в мачовете, които гледа, а заради тази причина и един от най-редовните залози на тези, които обичат спортни залози , е за попадения в срещите. Поради тази причина в рубриката " Дъжд от голове " търсим дуели, в които могат да се чакат попадения. Ето и няколко футболни прогнози за голове в неделния ден, откакто през вчерашния ден записахме 2 от 3 сполучливи оферти:
16:00 часа: Лацио - Аталанта
Два от тимовете, които се борят за място в топ 4 и надлежно в Шампионска лига. Гостите са в изумителна серия и се подредиха навръх 4-о място и ще отбраняват позицията с цената на всички. Лацио обаче прави заключителен взлом към четворката и ще даде мощен отпор на Дуван Сапата и компания. Трудно може да се планува победител в срещата, само че едно наподобява несъмнено - ще има голове и в двете порти. В 6 от последните 8 дуела сред двата отбора видяхме голове от страна и на двата тима, а в 4 от последните 5 гостувания на Аталанта видяхме да се извършва тази причинност.
Прогноза : И двата тима да отбележат гол (1.55)

17:15 часа: Реал Мадрид - Виляреал
Продължаваме с два доста рискови залога, само че коефициентите просто допускат да бъдат опитани. Първият идва от Мадрид, където Реал към този момент не се бори за нищо в шампионата, а Зинедин Зидан прави кастинг за това кои футболисти да останат в тима. Виляреал от своя страна с удоволствие ще вземе точка от " Сантиаго Бернабеу " и ще се бори със зъби и нокти да не допусне гол. Като хазаин Реал има цели 10 " ъндъра " -а, а Виляреал - 9 като посетител. Мисля, че е редно да се тества тази рискова ставка.
Прогноза : Под 2.5 гола (коефициент 2.70). По-сигурно е под 3.5 гола (1.60 коефициент)

19:30 часа: Реал Валядолид - Атлетик Билбао
Този конфликт на пръв взор по нищо не предвещава да паднат доста попадения. От тази позиция залогът е до известна степен рисков, само че и коефициентът е задоволително изкушаващ, с цел да не опитвам. Валядолид посреща Билбао в един от значимите мачове в кръга, като и двата тима има защо да се борят - домакините за оставане в Ла Лига, а гостите за класиране в евротурнирите. Това единствено по себе си предвещава оспорван дуел, в който и двата тима ще търсят успеха, а за това се нуждаят от голове. В последните си седем срещи между тях Валядолид и Билбао непроменяемо приключват мачовете си с гол и в двете порти, а това най-вероятно ще се повтори и в днешния конфликт.
Прогноза : Над 2,5 гола (2.55 коефициент)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР