Всеки фен на ММА е запознат с историята на Конър

...
Всеки фен на ММА е запознат с историята на Конър
Коментари Харесай

Бедняците, които станаха милионери в UFC

Всеки почитател на ММА е осведомен с историята на Конър Макгрегър, който от водопроводчик на помощи от страната, се трансформира в милионер. Той обаче не е единственият, който е бил безпаричен, само че с помощта на UFC се трансформира в милионер. ММА.BG ви показва и други от звездите на UFC, които от хора борещи се с компликациите на бедността, се трансформират в притежатели на тлъсти банкови сметки:

Конър Макгрегър  Историята на Конър Макгрегър без подозрение е една от най-удивителните в света на бойните спортове. Сега някогашен първенец в две разнообразни категории в две разнообразни организации, само че преди този момент ирландецът претърпява тежки времена, в които се постанова да работи като водопроводчик и също по този начин взема помощи от страната. През 2016 година Конър съумява да стане първенец в 2 разнообразни категории с победа над Еди Алварес и твърди, че тази година му е донесла доходи от $40 милиона. Година по-късно Макгрегър се изправи против Флойд Мейуедър в Лас Вегас и загуби боксовата среща, само че завоюва към $100 милиона.
Ронда Раузи

Ронда Раузи беше известна още преди да стартира ММА кариерата си като първата американка, която съумява да завоюва орден по джудо на олимпийските игри. След Игрите тя се отдръпва от джудото единствено с $10 000 облага. Раузи стартира да работи като барманка, сервитьорка, с цел да оцелява. За малко дори Ронда живее в своята кола, само че взема решение да преследва ММА кариера. Американката стартира стремително в ММА И даже става първенец и знак на UFC, само че след 2 следващи загуби взема решение да подпише с WWE. Ронда Раузи взе участие и в разнообразни филми, а благосъстоянието се прави оценка на $12 милиона.

Жозе Алдо

Бразилецът също е образец за войник, който изплува публично от дебрите на бедността, с цел да преследва ММА кариера. Алдо е бил толкоз зле, че е разчитал на подаяния, с цел да може да тренира ММА. Жозе е работил двойни смени в строителството, с цел да може да спести за билет до Рио, където да тренира в известната зала " Нова Униао ". Там идва единствено с чанта облекла и се постанова да спи в залата и да яде по един път дневно. Жозе Алдо прави страхотна кариера и става първенец на WEC и по-късно на UFC.

Бразилецът даже е считан за един от най-великите бойци в историята. Най-тлъстия чек Алдо изкарва за 13 секунди, когато е нокаутиран от Конър Макгрегър и взима $400 000 от борбата и $1 200 000 oт ppv.

Андерсон Силва

Андерсон Силва е считан за един от най-великите ММА бойци в историята, само че в действителност е бил покрай отричане от ММА, с цел да работи в " МакДоналдс ". Силва се ражда в толкоз оскъдно семейство, че го изпращат да живее с чичо му. Андерсон стартира да работи в заведение за бързо хранене и възнамерява да отвори автомивка, само че Антонио Нигейра, вижда неговия капацитет и му оказва помощ да стане това, което е през днешния ден. Бразилецът подписва с UFC и съумява да стане първенец, който пази купата си 10 пъти и в доста от борбите е печелил милиони.

Майкъл Биспинг

В началото Майкъл стартира да се бие в Англия - става първенец, само че не може да устоя фамилията си. Налага се Биспинг да работи в касапница, куриер, във фабрика, строителство, като тапицер и като и занаятчия на мазилка. Майкъл спи в колата си, с цел да може да тренира в зала и през 2006 година шансът му се усмихва и печели UFC 3, като става първата огромна звезда от Англия в UFC. От тогава той се бие над 25 пъти в UFC и съумява да сбъдне фантазията си - да стане първенец. Биспинг съумява да изкара над $6 милиона и сега е анализатор за UFC и взе участие като яктьор във филми.

Жуниор дос Сантош

бъдещият противник на Благой Иванов - Багата стартира да работи още от 10 годишен, с цел да оказва помощ на самотната си майка, която е чистачка. Изпитал бедността, той взема решение да направи нещо по въпроса и през 2006 година влиза в залата и всички виждат неговия капацитет. Не след дълго Дос Сантош влиза в UFC и записва серия от 9 следващи победи и съумява да стане първенец в тежка категория. От тогава печели милиони и за всяка борба по $400 000 без да включваме % от ppv.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР