Всеки един от текстовете и всяка една от песните ми

...
Всеки един от текстовете и всяка една от песните ми
Коментари Харесай

Музика и IT - къде са пресечните точки?

Всеки един от текстовете и всяка една от песните ми като цяло са свързани с персонални прекарвания. Ролята ми в IT промишлеността е значима и балансираща, а при основаването на авторската музика тайммениджмънтът е от значително значение за систематизиране на дилемите. Дисциплината е в основата на всичко, разяснява музикантът Алек Кирев в предаването " Бизнес старт " с водещ Живка Попатанасова.

Гостът споделя, че на 36-годишна възраст е бил на кръстопът във връзка с професионалното си развиване. До тогава той въобще не се е занимавал с програмиране.

Длъжността му е обвързвана с обезпечаване на качеството на автоматизация.

" Ние пишем стратегии за автоматизирано тестване на програмата, която пишат програмистите. Проверяваме всичко по отношение на спецификите. Ролята ни е много значима и балансираща по едно и също време ".

Музикантът показа, че репетира три пъти седмично. Той описа и какъв брой е значимо по какъв начин да се " построи " песента като аранжимент и всички изразни средства.

Гостът е фокусиран върху персоналното музициране като развой и разпределя самичък финансирането от възнагражденията си. Музикалният бизнес за него към този момент не е задоволително позната територия.

След песента " Северна звезда " Алек Кирев възнамерява да издава нови композиции на всеки 3-4 месеца.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР