Всеки един от пенисите на Лаура Додсуърт е уникален: интроверти

...
Всеки един от пенисите на Лаура Додсуърт е уникален: интроверти
Коментари Харесай

Аз и моят пенис: 100 мъже разкриват всичко

Всеки един от пенисите на Лаура Додсуърт е неповторим: интроверти и екстроверти, прави и извити, пораснали и спаднали. Има удовлетворени пениси, които са довели до пълностоен живот, и недоволни, които са разочаровали притежателите си - или самите те са били разочаровани. В книгата на Dodsworth Manhood всеки пенис споделя история, написа The Guardian.

Това са: трансмъж, който влага в най-големия и най-добрия; потиснатият стихотворец затворил пениса си в продължение на години, до момента в който не решил да го възхвали по време на The Big Small Penis Party; мъжът, който като младеж решил, че има генитални брадавици и считал да се самоубие, до момента в който не схванал, че това са естествени петна; бизнес водачът, чийто дребен пенис го научил на смирение; привързан мъж към секса, чиято брачна половинка се пробвала да му го отреже; и викарий, който се радва на първата си тройка, до момента в който се образова в свещеничеството.

Това не е първият набег на Додсуърт по отношение на частите на тялото. През 2014 година в Bare Reality Лаура Додсуърт интервюира дами за връзката им с гърдите си.

Това беше внимателно, споделя Додсуърт, само че не чак толкоз. Свикнали сме да виждаме гърдите в всекидневието си; същото не може да се каже за мъжките полови органи, които остават значително невидими и табу.

Източник: www.theguardian.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР