Всеки един от нас мечтае за взаимоотношения, които да изглеждат

...
Всеки един от нас мечтае за взаимоотношения, които да изглеждат
Коментари Харесай

Имате проблеми във връзката си? Тези 5 въпроса ще ви помогнат!

Всеки един от нас мечтае за взаимоотношения, които да наподобяват като обичаното синьо море през летен безоблачен ден - умерено и вечно сантиментално. Но за жалост не постоянно нещата стоят тъкмо по този начин.

Можем да се залъгваме с години какъв брой щастливи сме с колегата си, а действителността да наподобява много по-различно. Казват, че проблемите на фамилията не трябва да излизат от у дома, само че какво се случва, когато те излязат отвън надзор?

 двойка обич Unsplash

На всяка една от нас се е налагало да се крие зад усмивката на работното си място, неспособна да реши своя проблем, само че твърдо уверена, че може да се оправи с всичко, което денят ще ѝ "предложи ". И по този начин ден след ден... до момента в който силите ни не привършат, а смисълът не се изгуби - и в професионален, и в персонален проект.

За да не се постанова да минавате през този сякаш имагинерен сюжет, би трябвало да имате смелостта да признаете пред себе си, че нещо във връзката ви не върви. И да намерите време да поправите дружно с колегата си това "нещо ".

 двойка обич Unsplash

Разбира се, можете до безспир да се преструвате, че всичко е съвсем наред. Да замаскирате с мимолетни жестове от двете страни, че всичко върви по "мед и масло ". И да криете зад общи фотоси в обществените мрежи, че връзката, която имате, е изцяло изтощаваща. И в случай че е такава за вас, може би е такава и за вашия сътрудник.

Нездравословните взаимоотношения лишават от виталната ни сила, а хората в нея изпитват тревога и непрекъсната отмалялост.

И тук идва въпросът: Как да разберем, че нещо би трябвало да се промени?

 обич двойка Unsplash

Подготвили сме за вас 5 въпроса, благодарение на които можете напълно елементарно да определите какъв брой нездравословна е вашата връзка за вас и колегата ви. Докато отговаряте на тези въпроси бъдете почтени към себе си и обстановката, в която се намирате.

Вижте ги в галерията >>>

Ако на всички 5 въпроса отговорите, които сте си дали, са по-скоро неудовлетворяващи за вас, може би е време да измененията нещо във връзката си. Разбира се, не става дума да измененията колегата си, по-скоро да се опитате да изгладите различията и да намерите верния метод да говорите за проблемите си.

И в случай че любовта ви е събрала, то нищо не може да ви раздели.

Автор: Росица Костадинова

 двойка женитба обич Unsplash

Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР