Всеки един от нас иска да има късмет и успех,

...
Всеки един от нас иска да има късмет и успех,
Коментари Харесай

Как да украсим дома си, за да привлечем късмета на наша страна?

Всеки един от нас желае да има шанс и триумф, както и пари. Обикновено това става с доста учене и работа, само че също по този начин няма и нищо неприятно да си помогнем и с някой и различен талисман. Така или другояче хората ги употребяват от епохи. Можете елегантно да ги вплетете в украсата на дома си, тъй че никой да не забележи, че се пробвате да привлечете още повече пари. Ето и с какво хората по света украсяват дома си, с цел да привлекат силите на Вселената в своя изгода:

Жълъди

Викингите са ги употребявали, с цел да предпазят домовете от гръм. Те са виждали по какъв начин дъбовете са устоявали на всички естествени стихии са желали да привлекат силата му. Днес можете да сложете жълъди в буркан и да ги оставите на видно място в дома си или пък да ги вплетете в нещо. Така ще предпазите дома си от неприятни случки, само че ще имате и забавен резултат в декоративно отношение.

Триъгълник

Той символизира трите стадия на живота – раждане, зрелост и гибел. Символизира и светата Троица, както и връзката сред членовете в фамилията, връзката сред родителите и детето. Триъгълникът може да бъде превъзходен акцент по стените или пък даже като библиотека. Онлайн можете да откриете доста вдъхновяващи хрумвания. Изберете си една и действайте!

Бамбук

Да подариш бамбук или да получиш подобен е израз на надълбоко другарство и обич. Мястото му е в източната част на дома ви, съгласно философията на Фън Шуй. Така ще привлечете обич, благополучие, наслада, шанс и пари в фамилията и ви чакат повече хубави моменти и позитивна сила.

Синьо око срещу уроки

Това е ориенталски знак срещу „ неприятни очи “, който се появява даже в нашите обичайни мартеници. Сложете го към входната си врата, с цел да неутрализирате неприятната сила от хората, които влизат и не гледат с положителни очи.

Капан за сънища

Сигурно сте виждали това красиво бижу, което постоянно се употребява за украса на дома. В индийската митология с него са се улавяли кошмарите. При вас също може да има това деяние, в случай че не сте чели едноименният разказ на Стивън Кинг. Тогава сигурно няма да има резултат при вас.
Как вярно да украсим дома си и да приберем украсата, с цел да притеглим шанса?
Коледната елха се смята за източник на позитивна сила и един от най-важните детайли в украсата на дома за Коледа.Добре е да сме з...
Прочети повече
Подкова

Това е античен езически детайл и през днешния ден към момента може да се види окачен на вратите на селските къщи. Вярва се, че дяволът влиза в подковата, само че не може да се освободи от нея, тъй като се обръща с главата надолу. Тя се поставя нагоре с краищата, с цел да не се измъкне шанса от вкъщи.

Монети

Пари при пари отиват. Дръжте касичка с пари или монети на видно място, с цел да имате още през годината. Поне по този начин се има вяра от край време и нищо не пречи да пробвате. В краен случай ще имате заделени пари встрани.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР