Всеки един фен и всеки един спортист знае, че идва

...
Всеки един фен и всеки един спортист знае, че идва
Коментари Харесай

Феновете на Том Брейди се ядосаха на Жизел Бюндхен

Всеки един почитател и всеки един състезател знае, че идва момента, в който тялото просто не може да устоя на огромните натоварвания, които спортът на професионално равнище дава.

И в този миг най-логично идва и отказването на дадения състезател. Просто подобен е животът. Тези дни научихме, че американския футбол ще се сбогува с една от най-големите си митове - Том Брейди.

Според информация на ESPN, след края на сезон 2022 Брейди ще завърши с професионалната си кариера. За 22 сезона в NFL Том Брейди съумя да завоюва цели седем трофеи от Супербоул. 

Като съгласно източниците на изданието, аргументите за отдръпването на 44-годишния куотърбек са здравословни и фамилни. И макар всички тези години на дейна кариера, има почитатели, които са недоволни от решението му.

Според Fox News в обществените мрежи и най-много Twitter се следят голям брой мнения на почитатели, които освен, че не утвърждават решението на Брейди да се откаже, само че упрекват Жизел Бюндхен за него.

Къде на смешка, къде не някои пишат, че Жизел най-сетне е постигнала своето и е предиздвикала брачна половинка си да се откаже от професионалния спорт.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР