Всеки един човек е различен по свой собствен начин. Това,

...
Всеки един човек е различен по свой собствен начин. Това,
Коментари Харесай

Характерни черти на зодиите Рак, Дева, Лъв

Всеки един човек е друг по собствен личен метод. Това, обаче, напълно не значи, че нямаме прилики с останалите. Особено щом стане въпрос за някой, който споделя нашия зодиакален знак.
Според астрологията, можем да разберем кои са присъщите черти на даден човек, единствено в случай че знаем коя зодия е. Оказва се, че месецът, в който сте родени, въздейства и на развиването, метода ви на обличане и връзките с останалите. Според зодиакалния ни знак можем да се срещнем с чертите на зодиите ни и със самите нас.
Ето някои присъщи черти в зодиите Рак, Дева, Лъв, с какво се отличават и какво може да се чака от тях.
Рак
Представителите на зодия Рак са тайнствени, чувствителни, спокойни. Доста постоянно са умислени и типично изречение за тях е “Аз не знам какво желая “. Могат да бъдат доста положителни другари. Обичат приятелите и фамилията си. Ценят домашния комфорт. За тях няма нищо по-хубаво от ден прекаран у дома с обичания човек. Обичат да се обличат свободно, необятно и комфортно. Ценят и даже събират старинни предмети, които се отличават с доста висока стойност. Подходящи сътрудници за тях са: Риби, Скорпион, Везни, Рак.
Лъв
Те са откровени, имат високо самочувствие за себе си и доста постоянно се случва да се надценявят. Много са общителни и енергични, обичат да ги ласкаят и да им се подмазват. Девиза им несъмнено е “Аз мога “. За външния си тип се грижат сносно, защото обичат да са разнообразни и да се открояват от всички. Подходящи партньорства са: Водолей, Везни, Близнаци, Стрелец, Овен.
Дева
Девите са извънредно рационални. Те изпипват нещата си до край и мъчно могат да позволен неточности. Те са перфекционисти, анализатори и работят единствено когато са 100% сигурни в себе си и в триумфа си. За това и за тях важи изречението “Аз проучвам “. Нямат доста притенции към модата, уязвимост имат към чантите. Обичат да съчетават модерното с удобното като постоянно избират верните цветове. Девите са надеждни и от тях излизат едни от най-грижовните сътрудници, на които постоянно може да се разчита. В съюз се вписват добре с: Риби, Рак, Скорпион, Телец, Козирог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР