Всеки един час, който Хари и Меган прекарват в Африка,

...
Всеки един час, който Хари и Меган прекарват в Африка,
Коментари Харесай

Зрелищно ВИДЕО: Меган Маркъл изумително кръшна и естествена в африкански танц

Всеки един час, който Хари и Меган прекарват в Африка, научават по нещо ново. Днес локалните поданици на Нянга научиха херцозите на няколко придвижвания и типични локални танци.

Кралската двойка бе посрещната на африканското си турне с същинско празненство на улицата и голям брой обятия. В градчето Нянга, което се намира наоколо до Кейптаун, локалните приветстваха херцозите в обичайни костюми, женски танци и музиканти, развяващи националния си байрак.



Двойката се разпрегръща с локалните, млади и остарели, което още повече ентусиазира хората и ги предразположи да се провиснал.



Малко след идването си, ангажираха Хари да учи "бащински танц ", което докара херцогинята до истерични пристъпи на смях.

Меган също бе подканена да танцува, само че сподели забележителни умения, които потвърждават несъмнено корените й.



След занимателните танци, кралската двойка се върна към сериозния звук и направи няколко мощни речи за правата на дамите.

След това от първа ръка се срещнаха с работата на Правосъдието, правозащитната организация, която подкрепя развиването на децата на обитаемото място и се бори против насилието, учредено на полови разлики.



Благотворителната акция е подкрепена от тръста Queen's Commonwealth Trust, чиито президент е Хари, а Меган - вицепрезидент.

Вижте ВИДЕОТО ТУК!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР