"Всеки един български пенсионер за трети пореден месец ще получи

...
"Всеки един български пенсионер за трети пореден месец ще получи
Коментари Харесай

Борисов със страхотни новини за пенсионерите ВИДЕО

"Всеки един български пенсионер за трети следващ месец ще получи добавка от 50 лв. към пенсията си за октомври. Това обещахме и изпълняваме уговорката си. ", Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в живо лъчение на фейсбук страницата си ".

Ето какво още съобщи той:

Тази помощ във времето на пандемия от COVID-19 ще доближи до всички 2 119 256 пенсионери у нас, за което държавното управление през днешния ден отпусна спомагателни 105 962 800 лв. по бюджета на Държавното публично обезпечаване.

Независимо от компликациите, пред които ни изправи COVID-19, от 1 юли т.г. с 6,7% увеличихме всички пенсии. По време на изключителното състояние десетки хиляди пенсионери се възползваха от поддръжката за безвъзмезден топъл обяд, обществен патронаж и доста други обществени услуги за облекчение и възстановяване на живота на възрастните хора. Голяма част от тези действия не престават да се осъществят и до края на годината.

Защото обезпечаването на почтени старини на нашите майки и татковци постоянно са били първокачествен и неизменен приоритет на държавното управление. Продължаваме интензивно да работим за нови и нови ограничения в поддръжка на пенсионерите.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР