„Всеки е свободен, доколкото му позволяват съвестта и сърцето. Ако

...
„Всеки е свободен, доколкото му позволяват съвестта и сърцето. Ако
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Всеки е свободен, доколкото му позволяват съвестта и сърцето

„ Всеки е свободен, доколкото му разрешават съвестта и сърцето. Ако няма самочувствие, ще си остане плебей или човек, който има комплекси” – по този начин министърът на защитата Красимир Карачанов отговори на въпроса дали се усеща свободен на националния ни празник 3 март.

Той ще се включи в церемонията по издигането на националния ни байрак на Паметника на Незнайния войник.

„ Не рева, когато се подвига знамето, в края на краищата съм мъж, само че всеки естествен българин настръхва”, сподели Каракачанов във връзка церемонията. По думите му пред очите му минават хилядите българи, които са дали живота си в този момент да бъдем свободни.

„ На 3 март няма русофили, няма русофоби – има българи. Който счита, че филията и уплахата е по-голяма от българското възприятие, не е никакъв българин”, счита Каракачанов.

По мотив речта на Владимир Путин преди дни пред Федералното заседание в Русия, в която съветският държавен глава съобщи, че страната разполага с ново потомство нуклеарни ракети, Каракачанов сподели, че всяко „ дрънчене на оръжия, без значение от кого, е притеснително”.

„ Не се тормозя за нашата независимост, до момента в който има българи, които са подготвени да подвигат българското знаме. Българският политик би трябвало да слуша сърцето си и българския народ”, безапелационен е военният министър.

На края на гостуването му в специфичното студио на bTV във връзка националния ни празник, водещата Жени Марчева и Красимир Каракачанов размениха мартеници и картички във връзка празника.

Каракачанов означи, че мартеницата е един от най-старите български традиции, още от преди Освобождението, и би трябвало да видим, че на нея има две лица – Пижо и Пенда, „ два пола”, намеквайки още веднъж за свадите към Истанбулската спогодба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР