Всеки е чувал становището по въпроса, че старите коли са

...
Всеки е чувал становището по въпроса, че старите коли са
Коментари Харесай

Германци съветват: Купувайте стари немски коли, произведени до 1988-а

Всеки е чувал мнението по въпроса, че старите коли са по-здрави и по-надеждни от новите. Това значително е по този начин, стига да се откри добре непокътнат образец. Новите обаче са по-безопасни, само че в този момент ще ви разкажем за един различен взор към използваните немски премиум коли.



Става дума за една обява на Bloomberg, отдадена на целесъобразността при пазаруването на остарял автомобил. Там немски специалисти поучават да се купуват коли, създадени преди 1988 година. При това от марките Audi, Mercedes-Benz, Porsche и BMW.



Германците обаче не предлагат пазаруването на остарели коли, тъй като са по-здрави по-надеждни, а по напълно други аргументи. Според тях моделите на Audi, BMW, Daimler и Porsche, създадени до 1988 година доста бързо покачват цените си. За последните 13 години тези коли са поскъпнали от 4 до 8 пъти.



Лидер по повишаване е Porsche 911, което е по-старо от 30 години. Цената на непокътнати такива екземпляри е повишена с съвсем 10 пъти. По мнение на немски банкери, пазаруването на сходни коли, които напълно скоро ще се трансфорат в класики е добра капиталова опция.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР