Всеки десети кандидат, който иска да вземе разрешително за оръжие,

...
Всеки десети кандидат, който иска да вземе разрешително за оръжие,
Коментари Харесай

Всеки десети с мерак за оръжие - психар

Всеки десети претендент, който желае да вземе позволение за оръжие, се оказва психар. Това демонстрира инспекция на в. „ Монитор “ в редица здравни заведения, които са оторизирани да издават документ за психическа валидност на претенденти за придобиване на револвер или ловна пушка.

Според множеството лекари към 10% от претендентите не са съумели да преминат психотеста, който не е по никакъв начин комплициран. Това ще рече, че всеки десети, който желае да закачи револвер на колана си, има някакви душевен отклонения.

Заради леснотата за приемане на позволение не е ясно какъв брой хора с отклонения са съумели да се снабдят със заветния документ. Въпросът беше издигнат преди седмица, когато 26-годишният Викторио, за който се твърди, че има отклонения, е съумял да се снабди с изключение на със служебно оръжие и с персонално такова. Множество психолози показаха мнение, че той има смахнат взор и в случай че се е бил явил при тях за приемане на уверение за психическа валидност, са щели да го скъсат.

Викторио умъртви с персоналното си оръжие приятелката си и едногодишното си дете, които в неделя бяха изпратени в последния им земен път, а по-късно опита да се самоубие. Въпреки това още през 2014 година е получил изцяло легално удостоверение, че е душевен кадърен да носи бойно оръжие.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР