Всеки ден Виктор Николаев се отбива от пътя към дома

...
Всеки ден Виктор Николаев се отбива от пътя към дома
Коментари Харесай

Изловени! Няма Да Повярвате Какво Се Случва С Виктор И Аделина Радева Извън Ефир!

Всеки ден Виктор Николаев се отбива от пътя към дома си, с цел да води колежката си до нейния дом. Маршрутът на новинаря минава първо през улица „ Иван Шишман “, където живее русокоската. След това Виктор Николаев се насочва към църквата „ Свети Седмочисленици “, наоколо до която се намира неговото жилище.

Преди да се снабди с мощното черно „ Мицубиши “ той дълго се придвижваше с таксита или разчиташе на сътрудниците си. Телевизионерът беше няколко месеца без кола, откакто апаши отмъкнаха автомобила му пред погледа на полицията. Той доста добре знае какъв брой е неприятно да разчиташ на градския превоз или на таксита и заради тази причина влиза в ситуацията на колежката си. Аделина Радева няма шофьорска брошура и е принудена да употребява градския превоз.

Но с помощта на Виктор Николаев тя се уреди с персонален водач. Той прави всичко това за нея освен, тъй като е негова колежка. Но и поради другарството, което ги свързва. Двамата са извънредно близки от 10 години и с помощта на дружбата си с Николаев, Радева се уреди с работа в Нова тв, написа Хот сцена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР