Всеки ден в света се случват хиляди бедствия и нещастия,

...
Всеки ден в света се случват хиляди бедствия и нещастия,
Коментари Харесай

Десет тайни на щастливите хора

Всеки ден в света се случват хиляди бедствия и несгоди, които неизбежно ни тревожат. И на техния декор, от време на време губим значимото изкуство да се радваме на живота. За да постигнете благополучие, би трябвало да сте удовлетворени и в естетика със себе си. Ето няколко секрети на щастливите хора и по какъв начин те реализират това:

1. Приемете своята уникалност
Истината за някой различен не е постоянно и вашата истина. Спете колкото желаете, яжте и пийте каквото смятате, че е добре за вас. Не се опитвайте да бъдете някой различен. Приемете минусите си и ги превърнете в мощни страни, които ви отличават от останалите. Правете каквото смятате, че е най-хубаво единствено за вас.

2. Поставяйте си граници
Научете се да казвате „ не “, в случай че не може да свършете нещо, за което ви помолят. Ако даден диалог не ви е прелестен или забавен, не се чувствайте длъжни да кимате и „ слушате “ от почитание.

3. Следвайте целите си
 12 метода да привлечете това, за което мечтаете 12 метода да привлечете това, за което мечтаете
Може би мечтаете да обиколите света? Или от дълго време желаете да напишете книга. Или обмисляте да започнете личен бизнес. Всеки човек има...
Направете си лист с значимите за вас неща. Използвайте времето си по този начин, че да вършите това, което считате за значимо. Ако здравето ви е значимо, тръгнете на фитнес или отидете на доктор. Ако това е фамилията, прекарвайте повече време с обичаните си хора.
4. Избавете се от възприятието за виновност.
Грешно: Съжаляваме, че не съумях да ти оказа помощ “
Правилно: „ Направих всичко допустимо “
Избягвайте думата „ би трябвало “. Правете това, което желаете, а не това, което другите ви карат и чакат от вас. Ако изпитвате виновност за нещо, изгонете това възприятие и си простете. В последна сметка, вие сте си научили урока. Време е да продължите напред.

5. Уважавайте труда си
Например прочут ви споделя „ Разбираш от компютри. Ще ми окажеш помощ ли с моя? “, какво ще отговорите:
Грешно: ОК
Правилно: Да, само че мога единствено през уикенда, ще ти направя и отстъпка като другар.
Ако не се чувствате удобно на работата си, помислете за смяна. Работа, която ненавиждате, рано или късно ще ви отмъсти.

 Съвети за благополучие за всяка зодия Съвети за благополучие за всяка зодия
Ключът към щастието е друг за всеки човек. Понякога би трябвало да погледнете към звездите и отговорът е някъде там. Вашият зодиакален з...
6. Намерете си повече приятни занимания
Всеки има потребност от източник на сила да презареди батериите. За някои това е природата, за други – срещи с другари или занимание. Намерете своя метод за зареждане и го практикувайте.

7. Приемайте неизбежното и вярвайте в живота
Вместо да се тревожите от самото начало, приемете, че животът може да ви сервира разнообразни прекарвания, не всички от които са хубави. Задачата ви е да си научите урока от всяка обстановка и да я приемате. Ако все чакате да се случи нещо неприятно, вие го притегляте. Затова се отворете към живота и ще получите доста непредвидени изненади.

8. Уважавайте правото на персонален живот на другите
 6 предмета в чантата ви, които носят неприятен шанс 6 предмета в чантата ви, които носят неприятен шанс
Дамите знаят, че в дамската им чанта може да се побере безусловно всичко, само че е хубаво да внимават какво носят там, с цел да носят със себе...
Отнасяйте се към другите както желаете те да се отнасят към вас. Уважавайте правото им на избор и не ги съдете.

9. Приемете предишното си
Ако се срамувате от предишното си или желаете да го скриете, това унищожава бъдещето ви. Ако не говорите за нещо или го криете, значи не приемате себе си. Премете, че предишното към този момент е минало и не може да се промени. Гледайте единствено напред.

10. Премахнете токсичните хора от живота си
Ако желаете да живеете щастливо, помислете за хората, които ви заобикалят. Ако има такива, които изцеждат цялата ви сила, се отървете от тях. Обграждайте се единствено с положителни и доброжелателни хора.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР