Всеки ден си задавам въпроса какво въобще правят някои хора

...
Всеки ден си задавам въпроса какво въобще правят някои хора
Коментари Харесай

Ицо средния пръст Хазарта: Каквото и да ви говорят, знайте, че става дума за пари

Всеки ден си задавам въпроса какво изобщо вършат някои хора в Народното събрание. Отговарям си, че преследват своите цели. Или си тук, с цел да окажеш помощ на обществото, или си тук, с цел да окажеш помощ на себе си. Имам голямо почитание към Народното събрание като институция и не ми се желае да изговоря истината в този миг. А, нея я знае всеки. Това сподели депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров в изявление за NOVA

По тематиката за разпада на обединението, Петров разяснява, че става въпрос за пари.

" Това, което стана, не е било ненадейно. Отдавна имахме индикации. Имаше хора, които през цялото време ни предизвестиха, че самото присъединяване на тези хора в обединението е за да се случи точно това. Не е изненада. Отговорите са „ Капитан Андреево ”, природният газ, касичките, които „ обслужват ” едни хора, а е трябвало парите да влязат в страната, разяснява Петров.

Всичко е било известно авансово. Опитахме се да прокараме Закона за противопоставяне на корупцията и други неща и те бяха саботирани.

От всичко това, което виждам за тази малко повече от половин година, съм твърдо уверен, че съм взел вярното решение и съм повярвал на верните хора. Не бих стоял и секунда тук, в случай че усетя, че това не е по този начин.

На въпроса какво би споделил на хората, които настояват, че Асен Василев и Кирил Петков лъжат, Петров отговори:

 Нямам какво да кажа. С особена мощ важи изразът „ Крадецът вика - дръжте крадеца ”.

  " Винаги може да е по-добре да се оправи държавното управление с рецесията. Избрах забавен миг да се включа в политиката. Само вулкан дето не е изригнал. И на мен ми се желае да е по-добре. С 67 от 240 в Народно събрание, който желае да пристигна да опитва ", сподели депутатът. 

  " Основното, с което се занимавам, е да оказвам помощ за образованието на деца в домове. Обикалям из страната и се срещам с тях. Повечето от нас си мислят, че тези деца имат материални фантазии, а това не е по този начин. В един от домовете имаше стратегия да бъде изпълнено едно предпочитание на децата. Те желаеха да се забележим и аз отидох на Бъдни вечер. Това беше най-хубавата Бъдни вечер в живота ми. Мотивирам ги да учат и да се занимават с това, което харесват. Те имат капацитет, единствено някой би трябвало да го открие. Това, което аз върша е да давам това, което имам ", показа Петров. 

По тематиката за селфито с неприличния жест, Хазарта разяснява:

- Не е това образецът. Казах го и от трибуната и го написах след това. Както споделих - Народното събрание е място, към което би трябвало да имаме почит. В случая аз не го демонстрирах. Защо? Защото не може да извикаш на чуване вицепремиер и да не го слушаш. Да грухтиш, да тропаш на масата, да викаш.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР