Всеки ден се срещам с десетки жители на нашия град и

Всеки ден се срещам с десетки жители на нашия град и ...

Д-р Емил Караиванов: Срещите с хората ме мотивират в предизвикателството да бъда кмет на община Асеновград*.

„Всеки ден се срещам с десетки жители на нашия град и от нашата община. Всички се вълнуват и интересуват от различни въпроси – лични, обществени, политически. Но общото в тези срещи е желанието на хората техният глас да бъде чут, да бъде реагирано на проблема, който те смятат за важен.
Гражданската активност, която виждам всеки ден от предизборната кампания, ме мотивира в още по-висока степен да завоювам тяхното доверие и да бъда кмет на общината за трети пореден мандат”, сподели доктор Емил Караиванов след последните си срещи с граждани в  кварталите „Изток”, Горни Воден" и "Долни Воден, както и в градинките на улиците ”Свобода", ”Атанас Свещаров” и ”Цар Иван Асен II" (срещу супермаркет "БББ").
„През следващия мандат е важно и разширяване участието на гражданите в процесите на вземане на решения, какъвто ще бъде въпросът за справедливото и обективно определяне размера на таксата за битови отпадъци, която предстои да се опредяла на принципа „замърсителят плаща”.

Добър пример за широко обсъждане е стартът и последвалата много добра реализация на националната програма за саниране на жилищата”, каза още кандидатът за кмет на община Асеновград доктор Емил Караиванов.

Публикацията е по договор за информационно обслужване в рамките на вота за местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: actualno.com