Всеки ден самотни мъже и жени се разминават един друг

...
Всеки ден самотни мъже и жени се разминават един друг
Коментари Харесай

Крачка към щастието: 3 тайни, които ще подлудят мъжа

Всеки ден самотни мъже и дами се разминават един различен по улиците, в магазините, в градския превоз, по коридорите в офисите.

Понякога сред тях могат да прехвърчат искри, само че никой не прави първата крачка.

Вкъщи всеки от тях чете публикации за логиката на психиката на връзките, само че по някаква причина теоретичните препоръки не дават резултат.

Затова взехме решение през днешния ден да ви срещнем с три елементарни тактики, които ще ви разрешат да флиртувате с мъжете по този начин, че резултатът да е незабравим. Можете да ги приложите още през днешния ден, просто като флиртувате с чужд на улицата, с цел да ги изпробвате.

Мнозина се опасяват от инцидентни познанства, тогава по какъв начин да създадем първата крачка към щастието?

Психолозите поучават да подлудите мъжа, който ви харесва, с тези техники.

Просто се научете се да флиртувате и животът ви към този момент няма да бъде същият.

Погледът е най-голямата ви мощ

Ако сте откъснали взор от телефона единствено за няколко секунди, погледнали сте индивида и по-късно сте се върнали назад към заниманието си, нямате късмет.

Мъжете не обръщат внимание на толкоз къси погледи, поясняват ги като случайност или считат, че това не е интерес, а насмешка.

За да го насърчите да влезе в контакт, то погледът  ви би трябвало да е четири пъти по-дълъг от това, което смятате за задоволително. Само тогава обектът на обожанието ви ще ви забележи и ще стартира да подхваща дейни дейности.

Всичко гениално е просто

Където и да се намирате и каквото и да вършиме, видите ли прекрасен мъж, не се колебайте да кажете „ Здравейте! “.

Особено, в случай че сте забелязали интерес от негова страна. Не е нужно да го казвате с вял глас или да хапете устни – флиртът ви не трябва да е придирчив.

Един елементарен привет кара мъжа да разбере, че сте другарски настроени и подготвени за разговор.

Бъдете благи

Ако към този момент сте ходили на първа среща с мъж, кажете му, че се радвате да го видите, прелестно ви е да поддържате връзка и да прекарвате време дружно. Напишете му преди срещата: „ Нямам самообладание да се забележим! “.

Ако това е втората или третата среща и сред вас към този момент е открита избрана връзка, напишете му нещо по-дръзко, да вземем за пример: „ Няма да неистина, към този момент три дни бленувам за нашата среща! “

Тези послания не са единствено за флирт, само че и значимо изискване той да ви хареса, тъй като дружелюбието и топлината, които излъчвате, са по-важни от високите токчета или съвършената фигура. В подобен миг мъжът осъзнава, че излиза на среща със самодостатъчен човек.

Не външен тип, а въодушевление

По метода, по който дамата флиртува с мъж, може да се реши за нейния темперамент, скорошни връзки, проекти за бъдещето в персоналния й живот.

Дългата коса, аленото червило и дълбокото деколте няма да ви спасят, в случай че не се чувствате решително и съблазнителна.

Концентрирайте се върху това, което харесвате в себе си и умножете тези качества.

Започнете да се усмихвате – на себе си, женски прояви, въодушевление, усеща.

Не прехвърляйте отговорността върху мъжа

Хареса ли ви той, разменихте ли си номерата? Чакате ли позвъняване една седмица? Добре, само че за какво не извършите първата стъпка сами, забравяйки за стандартите?

Връзките са взаимоотношения сред двама равнопоставени хора, всеки от които има усеща и стремежи. Който има повече от тях, прави първата стъпка.

Изводи

Флиртът не е единствено привлекателен тоалет или навиване на косата на пръста по сексуален метод. Има други техники:

Зрителен контакт

Погледнете мъжа най-малко пет пъти, с цел да сте сигурни, че е схванал намека.

Поздрав

Поздравете и като извършите това, дайте късмет на мъжа да продължи диалога.

Не забравяйте:

Да се стремите не толкоз към хубав външен тип, а към чувството за убеденост, привлекателност и прелест.

Да не трансферирате отговорността за протичащото се върху мъжа. Здравословната връзка, както и флиртът, е откровен израз на възприятията и на двамата.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР