Всеки ден редакцията на Дневник подготвя и публикува повече от

...
Всеки ден редакцията на Дневник подготвя и публикува повече от
Коментари Харесай

"Дневник" търси журналисти

Всеки ден редакцията на " Дневник " приготвя и разгласява повече от 60 публикации - бързи вести, последвани от подробни пояснения за аргументите и следствията от събитията, изявленията, разбори, истински разработки по разнообразни тематики, истории за дълго четене, фотоси, видео, инфографики. Всички те дават на читателите качествена и тествана информация, на която могат да разчитат когато и да е където и да се намират. И както им и комфортно - на екрана на мобилния телефон, таблета или преносимия компютър, както и в електронната поща.
Новините в никакъв случай не стопират, а забавните истории са на всички места към нас. Затова в този момент " Дневник " търси още публицисти, които да се включат в екипа с работа по тематики от България. Те ще оферират и създават журналистически материали в разнообразни жанрове и платформи, като съблюдават етичните и професионалните стандарти на една от най-качествените и известни цифрови медии в страната.

От претендентите се чака да имат знания по най-важните събития и тематики за страната, да са осведомени ежедневно за развиването им и да могат да основават бързо и качествено наличие. Очаква се да могат да правят репортерска работа в разнообразни сфери, стъпвайки на правилата на добросъвестната инспекция на обстоятелствата - посредством диалози с източници на терен/по телефона, работа с бази данни, интерпретиране на изявления в други медии. За задачата е належащо да познават добре осведомителните уеб сайтове и организации, да могат да преценят кои вести за кого са значими и да са способни са преценят вероятните продължения по всяка тематика.

От бъдещите членове на публицистичния екип се чака да почитат обстоятелствата, да са любопитни, наблюдателни, добре осведомени и да се ориентират бързо. Трябва да пишат грамотно и да се приготвят за всяко събитие, което ще отразяват, без значение дали наподобява огромно или нищожно.

Ако имат тези качества, ще се причислят към екип освен на експерти, само че и на положителни сътрудници. Ще имат благоприятни условия за спомагателни образования и квалификации. Да създавате наличие и във видео, и в инфографики.

Общи условия и преимущества:

Можете да кандидатствате, като изпратите CV и мотивационно писмо на адрес до 30 юни 2023 година включително Редакцията ще се свърже единствено с утвърдените претенденти за изявление.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР