Всеки ден престой на Стойчо Кацаров на поста здравен министър

...
Всеки ден престой на Стойчо Кацаров на поста здравен министър
Коментари Харесай

ГЕРБ: Всеки ден на Кацаров като министър вдига степента на обществена опасност

Всеки ден престой на Стойчо Кацаров на поста здравен министър подвига степента на социална заплаха поради неналичието на съответни решения по преодоляването на епидемиологичната вълна. Това пишат от Политическа партия ГЕРБ в позиция, изпратена до медиите, по отношение на дейности на служебния здравен министър против Бойко Борисов.

" Единственият провинен за неналичието на навременна информация, че срокът на валидност на изтеклите ваксини е продължен, е Стойо Кацаров. Същият е отговорен и за провалената имунизационна акция досега, поради която имунизациите отлежават във фризерите, а България остава на последно място по имунизация в Европейски Съюз.

Припомняме, че точно Бойко Борисов и ГЕРБ сме политическата мощ, която най-вече е агитирала за нуждата от имунизация ", пишат от партията.

Позицията на Политическа партия ГЕРБ е във връзка известие на Министерство на здравеопазването, в което осведомят, че Стойчо Кацаров е сезирал Софийска градска прокуратура по отношение на изявление на Бойко Борисов за имунизация с ваксини против COVID-19, които са с изминал период на валидност.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР