Всеки ден потребителите си поръчват от Amazon книги, дрехи, техника.

...
Всеки ден потребителите си поръчват от Amazon книги, дрехи, техника.
Коментари Харесай

Amazon продава цели болнични стаи

Всеки ден потребителите си поръчват от Amazon книги, облекла, техника. Сега към този момент те могат да се снабдят и с болнична стая с един клик от уеб страницата на платформата.

Американската компанията EIR Healthcare създава болнично съоръжение, а най новата ѝ иновация е MedModular - болнична стая с форма на резервоар. Тя е налична за потребителите в уеб страницата на Amazon, написа Bizjournals.

MedModular e композиция от сглобяема и модулна технология. Цената на квадратен метър е $814 или $268 620 за една цяла стая с повърхност от 330 квадратни метра. Според производителя EIR Healthcare тази стая излиза 20% по-евтино от основаването на такава в болнично заведение.
 Снимка 411733
Източник:

Защо се продава в Amazon?

През последните няколко години, съгласно изпълнителния шеф на компанията Грант Гайгер, Amazon се е трансформирала допълнително от просто потребителски пазар. Платформата си взаимодейства с потребителите и им разрешава да са осведомени за новите артикули и технологии.

По думите му Amazon си е партнирала и с други компании в региона на опазването на здравето. И когато това партньорство не е сработвало, най огромният онлайн търговец е започвал да предлага медицинските артикули и материали непосредствено на лечебните заведения.

" Забелязахме това, свързахме се с тях и мисля, че сме способни да изградим положителни взаимоотношения ", добавя Гайгер.
 Снимка 411731
Източник:

След преместването на EIR Healthcare от Ню Йорк във Филаделфия предходната година, компанията към този момент е осъществила диалози с редица лечебни заведения и медицински колежи за своята стая MedModular.

Гайгер изяснява, че университетите са показали интерес, защото стаята би била отлична опция за студентите да се упражняват и да имат на практика занятия. Той признава, че концепцията за болничната стая се основава на визията на татко му за това, по какъв начин лечебните заведения могат да работят по-ефективно.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР