Всеки ден използваме някаква козметика и извършваме любимите си ритуали

...
Всеки ден използваме някаква козметика и извършваме любимите си ритуали
Коментари Харесай

Бюти факти, които може да не сте чували

Всеки ден използваме някаква козметика и правим обичаните си ритуали за хубост, даже в случай че това е единствено нанасяне на овлажняващ крем върху лицето, нанасяне на предпазен еликсир върху устните или нанасяне на еликсир за мигли. Постоянният контакт с козметични артикули значи, че считаме, че нищо не може да ни изненада в тази област. Ако обаче проучим историята на някои козметични артикули, деликатно прочетем състава им или поговорим със експерти по трикове за хубост, се оказва, че има доста пропуски в познанията ни по този въпрос. Допълнете ги с нас, научавайки за козметичните любопитни неща!

Козметични любопитни обстоятелства, за които евентуално в никакъв случай не сте чували!
Най-непрактичните бюти процедури, които би трябвало да повтаряте непрекъснато
Салоните за хубост оферират на дамите цялостен набор от услуги, измежду които е мъчно да се направи избор. В същото време, множеството процедур...
Прочети повече
- В рициновото масло няма рицин

Тъй като грижата за косата по натурален метод се трансформира в мода и докара до основаването на съвсем обособена субкултура, наречена „ фанатици на косата “, постоянно се чуват мнения за потребните свойства на рицина. Въпреки това, тези, които употребяват сходни изказвания, в действителност приказват за рициново масло, което е студено пресовано и преварено с вода, което води до цялостното разложение на рицин, съдържащ се в него. Самият рицин е мощно токсично вещество - единствено 0,5 mg са задоволителни за заличаване на всички значими вътрешни органи на индивида.

- Обезцветяването по ноктите може да се отстрани... паста за зъби!

Това е страховит и на ниска цена трик за пожълтели или покафенели нокти от хибриди или гел. Всичко, което би трябвало да извършите, е да ги намокрите с топла вода, а по-късно да употребявате четка (можете да закупите най-евтината четка за зъби за целта) и да масажирате всеки нокът с паста за зъби. Гарантиран резултат! 

- Червило върху стъкления екран
12 от най-абсурдните обстоятелства за света
Светът е цветен, пъстър, цялостен със загадки, неразгадани секрети и обстоятелства, които ни се костват невъзможни, неуместни и нереални, само че макар т...
Прочети повече
Черно-белите филми, заради неприятното качество на изображението, изискваха потреблението на доста натоварен грим. За да подчертаят устните си, актрисите, които се появиха в тях, трябваше да употребяват червила в извънредно тъмни, съвсем черни нюанси. 

- Натуралната козметика въобще не защищава от алергии

Напоследък се написа доста за вредността на съдържащите се в разнообразни козметични артикули парабени, силикони или PEG, а натуралната козметика се сочи като здравословна и неалергична опция. Междувременно билките и етеричните масла, съдържащи се в " здравословната " козметика, провокират доста по-бурна алергична реакция при доста страдащи от алергии от така наречен " елементарни козметични артикули ". Преди да стартираме да демонизираме козметиката с субстанции от черния лист, дано проверим дали нашата „ органична “ козметика нападна кожата ни с изцяло естествен билков дестилат. 

- Червило за ястие

Знаете ли, че дамите, които употребяват постоянно червило, изяждат до 4 кг червило през целия си живот? Имайки поради и друго любознание, което гласи, че рибените люспи на прахуляк се употребяват постоянно при производството на червила, би трябвало да разгледаме нашите червила от позиция на техния състав и допустимо влияние върху...храносмилателната ни система!
20 обстоятелството за кафето, които даже същинските почитатели не знаят
Много хора не могат да стартират деня без тази напитка, а вечерното кафе е обичайно развлечение в доста източни страни. Тук сме събра...
Прочети повече
 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР