Всеки ден има ново развитие, което променя бъдещето на Корея.

...
Всеки ден има ново развитие, което променя бъдещето на Корея.
Коментари Харесай

Проф. Кериър: Единствената константа по въпроса със Северна Корея е нежеланието на САЩ да приеме гледната точка на другата страна


Всеки ден има ново развиване, което трансформира бъдещето на Корея. Единствената константа към този момент е нежеланието на Съединени американски щати да одобри гледната точка на другата страна. Това изясни в изявление за предаването " Събота 150 " по стратегия " Хоризонт " професор Фред Кериър от Университета " Сиракюз " във Вашингтон:

" Американската външна политика се основава без ценене на мнението на непознати страни. Да оставим Тръмп настрани, той е непредсказуем. По време на диалозите с корейския президент тази седмица, той отстъпи от позицията, че Северна Корея не може да разчита на отстъпки, преди да се разоръжи, само че дали ще удържи на тази нова позиция, следва да разберем. Малко можеше да бъде реализирано по време на една среща, без значение какъв брой продължителна е тя. Най-много можеше да се разчита на общи заявления. Обикновено такива изказвания удостоверяват съответни решения,  контрактувани сред работни групи. Този развой в този момент е извърнат и водачите се очакваше да се срещнат без особени предварителни решения ".

Най-изненадващото развиване от срещата сред водачите на Корея е поканата от Ким Чен-Ун към Мун Джае-ин да е част от процеса по разоръжаване, разяснява още проф. Кериър:

" Пхенян упорства решението на нуклеарния въпрос да се търси сред Съединени американски щати и КНДР. Северна Корея беше подготвена за договаряния с Юга по доста тематики, само че не и за своите оръжия ".

Цялото изявление с професор Фред Кериър можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР