Всеки ден е ново начало.“Ако смятате, че сте направили погрешен

...
Всеки ден е ново начало.“Ако смятате, че сте направили погрешен
Коментари Харесай

5 мантри за щастие

„ Всеки ден е ново начало. “

Ако смятате, че сте създали неправилен завой в живота ви, помнете, че всеки изгрев на слънцето ви дава късмет да извършите вярната смяна. Всеки ден, когато се разсъните, имате безкрайни благоприятни условия да извършите живота си по-добър. Ограниченията са единствено във вас.

Щастието е всеки ден, в който се разсънваме здрави, обичани, обичащи. Ако сте не запомнили да се радвате на хубостта на живота, споделяме 5 мантри за благополучие. Казвайте си ги всеки ден по няколко пъти и ще видите по какъв начин животът ви ще се промени.

„ Обичам себе си, без значение от всичко. “

Казвайте си тази мантра всекидневно и изключително в тези моменти, в които сте позволили неточности или отрицателните мисли ви ръководят. Любовта към себе си ни прави по-силни и притегля обич в живота ни.

„ Аз съм в цялостен надзор над моите страсти. “

Когато позволите на хората или събитията да управляват възприятията ви, вие се отказвате от способността да контролирате личните си страсти. Ето за какво е значимо да се научите да управлявате вашите страсти, въпреки и да е мъчно.

„ Аз съм! "

Колко пъти се е случвало други да дефинират кой сте вие, да ви класифицират, категоризират, да ви съпоставят?

Това е мантра, с която би трябвало да стартирате всеки нов ден. Как бихте траяли изречението „ Аз съм... “? Добавете достиженията, мощните качества, това, което ви прави щастливи. Например „ Аз съм мощна, ще съумея да се оправя. “, „ Аз съм сполучлива, обичаща, усмихната, привлекателна, можеща и т. н. “.

Всяка заран, няколко минути откакто сте се разсънили, погледнете в огледалото себе си и кажете тази мантра. Ще видите какъв брой добре ще се почувствате и ще поемете по своите задания по-уверени.

„ Приемам любовта, насладата и позитивната сила в моя живот. “

Казвайки си тази мантра всеки ден по няколко пъти, незабавно ще повишите вашите енергийни равнища. Всеки заслужава обилие от наслада и обич в живота си, само че не всеки има вяра. Трябва да повярвате, че заслужавате всичко това, с цел да го получите.

Вселената дава отговор на вашата сила всяка секунда, тъй че не забравяйте да мислите за това, което ви се желае да получите.

„ Аз съм признателен “.

Много е значимо постоянно да си припомняме за всичко хубаво, което имаме в живота си. Не бива нищо да одобряваме за даденост. Ако желаете да бъдете в действителност щастливи, фокусирайте се върху това, което имате, а не върху това, което нямате. Колкото повече благодарите за богатствата, толкоз повече ще идват към вас./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР